Βίντεο: Άγρια γιούχα για τον Κ. Χατζηδάκη στο Αγρίνιο

Βίντεο: Άγρια γιούχα για τον Κ. Χατζηδάκη στο Αγρίνιο

Με φωνές και αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν κάτοικοι του Αγρινίου τον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κ. Χατζηδάκη (vid)

Ιδιαίτερη υποδοχή επιφύλαξαν κάτοικοι του Αγρινίου στον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστή Χατζηδάκη.

Το μεσημέρι της Κυριακής (09/02) ήταν προγραμματισμένη ομιλία του υπουργού στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας της Δημοτικής Οργάνωσης του Αγρινίου της Νέας Δημοκρατίας.

Και ενώ εντός της αίθουσας το κλίμα αναμενόταν και ήταν θετικό για τον κ. Χατζηδάκη, εκτός ορισμένοι πολίτες βρήκαν την ευκαιρία να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους. Κατά την άφιξη του, τον αποδοκίμασαν ενώ ανάρτησαν και πανό, το οποίο έγραφε "Έξω από το Αγρίνιο προδότη Χατζηδάκη".

Να σημειωθεί ότι ανάλογο περιστατικό διαδραματίστηκε και το βράδυ του Σαββάτου (08/02) έξω από το ξενοδοχείο που μίλησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, στο Μεσολόγγι.

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης δεν δίστασε να σχολιάσει τις αποδοκιμασίες, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Eίδα στο indymedia ότι έκαναν έκκληση να μαζευτούν έξω από αυτό το ξενοδοχείο που μιλάω. Αυτοί είναι οι δημοκράτες; Που δεν επιτρέπουν σε πολίτες να κάνουν μια πολιτική συγκέντρωση και να ανταλλάξουν απόψεις;".

Πληροφορίες από cityvoice.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Χατζηδάκης στο Αγρίνιο

SHARE:

24Media Network