Βίτσας: Καμία ενοποίηση στρατιωτικών νοσοκομείων

Ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφελείας και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης, των προτεινομένων, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτριο Βίτσα, για διορισμό στις θέσεις του Προέδρου του Δ.Σ. και του Διευθύνοντος Συμβούλου των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (Ε.Α.Σ. Α.Β.Ε.Ε.)  Γεωργίου Ροΐδη και Θεόφιλου Βασιλείου, αντιστοίχως, και διατύπωση γνώμης της Επιτροπής, την Τρίτη 23 Μαΐου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφελείας και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης, των προτεινομένων, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτριο Βίτσα, για διορισμό στις θέσεις του Προέδρου του Δ.Σ. και του Διευθύνοντος Συμβούλου των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (Ε.Α.Σ. Α.Β.Ε.Ε.) Γεωργίου Ροΐδη και Θεόφιλου Βασιλείου, αντιστοίχως, και διατύπωση γνώμης της Επιτροπής, την Τρίτη 23 Μαΐου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας διαψεύδει δημοσιεύματα περί ενοποίησης ή και “αξιοποίησης” του ΝΝΑ

Διαψεύδει κατηγορηματικά, με ανακοίνωσή του, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, δημοσιεύματα περί «ενοποίησης των στρατιωτικών νοσοκομείων της Αθήνας και πιθανή "αξιοποίηση" του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ)».

«Τέτοια ή παρόμοια σχέδια δεν απασχόλησαν ποτέ την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, γιατί απλά δεν υπάρχουν», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Σταθερός στόχος είναι η ενδυνάμωση και η συνεχής βελτίωση της λειτουργίας των νοσοκομείων προς όφελος των δικαιούχων και η διαρκής αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών, όπως με τη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΜΙΥΑ), που πρόσφατα εγκαινιάστηκε στο ΝΝΑ», επισημαίνει ο κ. Βίτσας.

SHARE: