Βιβλιοπαρουσίαση "40 Χρόνια Ελλάδα-ΕΕ: Πιο δυνατοί μαζί" - LIVE εικόνα

Βιβλιοπαρουσίαση "40 Χρόνια Ελλάδα-ΕΕ: Πιο δυνατοί μαζί" - LIVE εικόνα

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα παρουσιάζει την επετειακή έκδοση με τίτλο "40 Ελλάδα-ΕΕ: πιο δυνατοί μαζί", στην οποία συμμετέχει και το NEWS 24/7.

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα διοργανώνει αυτήν την ώρα υβριδική εκδήλωση παρουσίασης της ειδικής επετειακής έκδοσης που επιμελήθηκε για την επέτειο της ένταξης της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση με τίτλο "40 Ελλάδα-ΕΕ: πιο δυνατοί μαζί".

Στη συζήτηση για την παρουσίαση της έκδοσης συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, ο editorial director του ανεξάρτητου μη-κερδοσκοπικού οργανισμού ερευνών διαΝΕΟσις Θοδωρής Γεωργακόπουλος και ο επικοινωνιολόγος Ευθύμιος Σαββάκης.

ADVERTISING

Τη συζήτηση συντονίζει ο επικεφαλής του Γραφείου του ΕΚ στην Ελλάδα Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης.

Δείτε LIVE την εκδήλωση εδώ:

Με φυσική παρουσία δίνουν το παρών δημοσιογράφοι, άρθρα των οποίων αναδημοσιεύονται στην έκδοση.

Βρείτε την ηλεκτρονική μορφή (html, epub και pdf) της έκδοσης διαθέσιμη εδώ.

Λίγα λόγια για την έκδοση

Η έκδοση περιλαμβάνει 33 δημοσιογραφικές μαρτυρίες για το πώς άλλαξε ο δημόσιος και ιδιωτικός βίος των Ελλήνων τα τελευταία 40 χρόνια ως αποτέλεσμα της ένταξης της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Από την εξέλιξη της σχέσης των συμπολιτών μας με την Ευρώπη έως την εμβάθυνση του ευρωπαϊκού εγχειρήματος και την αναβάθμιση του ρόλου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τα πρωτότυπα αυτά δημοσιογραφικά έργα αναδεικνύουν το πανόραμα προόδου που διαχρονικά παράγουν το κοινό όραμα και η κοινή δράση σε διάφορους τομείς της καθημερινής μας ζωής. Ταυτόχρονα, συνθέτουν μια πρόσκληση για να αντιμετωπίσουμε μαζί τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Δείτε εδώ την έρευνα του NEWS 24/7 που περιλαμβάνεται στο σχετικό αφιέρωμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ευρωπαϊκή Ένωση, Κομισιόν
SHARE:

24Media Network