Βορίδης κατά Ανδρουλάκη: Επιλέξατε συμμάχους οικονομικούς

Διαβάζεται σε 2'
Μάκης Βορίδης
Μάκης Βορίδης EUROKINISSI

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους συνεχίστηκε η συζήτηση στη Βουλή, με τον Μάκη Βορίδη να επιτίθεται τόσο στον Νίκο Ανδρουλάκη, όσο και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε μετά την ομιλία του Κώστα Αχ. Καραμανλή στη Βουλή, στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

Κατά την παρέμβασή του, κι ενώ είχε προηγηθεί ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη, ο υπουργός Επικρατείας στράφηκε κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, λέγοντάς του: “Σταθήκατε σε ένα δημοσίευμα. Επιλέξατε συμμάχους εκδοτικούς και οικονομικούς“.

Και συνέχισε: “Υπήρχε ανθρώπινο σφάλμα ή όχι; Μας λέτε ότι το κάνουμε για επικοινωνιακούς λόγους. Γιατί να το κάνουμε; Υπάρχουν ήδη κρατήσεις για το θέμα αυτό. Ψεύδη και συκοφαντίες όλα αυτά που λέτε”.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έσπευσε να απαντήσει στον κ. Βορίδη, λέγοντας: “Λάθος κάνετε αν νομίζετε ότι θα περάσει έτσι το θέμα. Όλα έχουν ένα όριο στη χυδαιότητα“.

Το έντονο κλίμα είχε ήδη πυροδοτήσει η φράση που χρησιμοποίησε ο Μάκης Βορίδης κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, λέγοντάς της: “Κυρία Κωνσταντοπούλου είστε η επιτομή της χυδαιότητας”.

Η αντίδραση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας ήταν εντονότατη, με την ίδια να διαμαρτύρεται από τα έδρανα, αλλά τον πρόεδρο της Βουλής να μην της δίνει το λόγο.

Στη συνέχεια η κυρία Κωνσταντοπούλου απάντησε στον κ. Βορίδη: “Είναι κανιβαλική η στάση σας απέναντι στα θύματα. Εγώ δεν κουβαλούσα τσεκούρια, δεν περπάτησα στη ζωή μου με τις πλάτες και τις τσέπες κανενός. Εσάς σας νοιάζει η πολιτική σας επιβίωση. Σήμερα κάνατε την πιο κυνική σας ομολογία, είπατε ότι έχει κριθεί το κατηγορητήριο, με τις ψήφους της ΝΔ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα