Βούτσης και Σκουρλέτης αποχωρούν από τον ΣΥΡΙΖΑ εντός της ημέρας

Διαβάζεται σε 1'
Νίκος Βούτσης και Πάνος Σκουρλέτης
Νίκος Βούτσης και Πάνος Σκουρλέτης SOOC

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με δυο κορυφαία στελέχη του κόμματος -Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Βούτσης- να αποχωρούν πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της Κ.Ε.

Τρέχουν, τις τελευταίες ώρες, οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με τις πρώτες επίσημες αποχωρήσεις να ξεκινούν, όπως όλα δείχνουν, εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και πριν από την αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Νίκος Βούτσης και Πάνος Σκουρλέτης αναμένεται να ανακοινώσουν την αποχώρησή τους. Αυτή, μάλιστα, θα γίνει γνωστή μέσω επιστολής στους γραμματείς του κόμματος.

Σημειώνεται ότι αύριο, θα ξεκινήσει η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, με τους οιωνούς να συγκλίνουν στο ότι η επικείμενη συνεδρίαση του οργάνου θα σηματοδοτήσει την απαρχή της διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως γράφαμε νωρίτερα σήμερα, οι ίδιοι οιωνοί καταδεικνύουν πως ο πρωταρχικός διαλυτικός παράγοντας θα είναι η ηγετική ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (9/11) δημοσιεύτηκε κείμενο εκατοντάδων στελεχών του κόμματος (εντός και εκτός Ομπρέλας), μέσω του οποίου ασκούν σκληρή κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη και στο περιβάλλον του.

Ο πρόεδρος του κόμματος -χωρίς κάποια ονομαστική αναφορά- υποστήριξε, σήμερα, Παρασκευή (10/11) πως «θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος».

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα