Βούτσης: “Δεν πρέπει, αλλά πρέπει” η Συμφωνία των Πρεσπών να πάρει 151 ψήφους υπέρ

Βούτσης: “Δεν πρέπει, αλλά πρέπει” η Συμφωνία των Πρεσπών να πάρει 151 ψήφους υπέρ
Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης Eurokinissi

Ο πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να λάβει την απόλυτη πλειοψηφία των βουλευτών για να είναι ισχυρή - "Θλίψη"» σχολίασε μονολεκτικά για τις δηλώσεις του Π. Καμμένου εναντίον του.

«Δεν πρέπει, αλλά πρέπει» τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σχετικά με το γιατί πρέπει η Συμφωνία των Πρεσπών να κυρωθεί με τουλάχιστον 151 ψήφους υπέρ.

Ο Ν. Βούτσης σημείωσε ότι, αν και νομικά δεν υπάρχει ζήτημα με την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών με λιγότερους από 151 ψήφους, εφόσον αποτελούν την πλειοψηφία των παρόντων βουλευτών, αυτό όμως είναι καλό να συμβεί ώστε η Συμφωνία των Πρεσπών να είναι «ισχυρή». Παράλληλα, ο Ν. Βούτσης σχολίασε τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου εναντίον του παρατηρώντας μονολεκτικά «θλίψη».

Ο Ν. Βούτσης απέκλεισε την πιθανότητα η Συμφωνία των Πρεσπών να συζητηθεί αυτήν την εβδομάδα στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο Ν. Βούτσης αναφέρθηκε στις απειλές κατά βουλευτών σχετικά με την θέση τους για την Συμφωνία των Πρεσπών ζητώντας «αυτοσυγκράτηση και σαφή καταδίκη». Ο Ν. Βούτσης επέκρινε επίσης την «απίστευτη θεωρητικοποίηση» της δημοσιοποίησης τηλεφώνων βουλευτών προκειμένου να τους ασκηθεί πίεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα