Βρούτσης για συμπλοκή στο Βερολίνο: Κανένας Έλληνας ανάμεσα σε νοσηλευόμενους ή συλληφθέντες

Διαβάζεται σε 1'
Γιάννης Βρούτσης
Γιάννης Βρούτσης SOOC

Η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση για τα βίαια επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο.

Κανένας Έλληνας δεν βρίσκεται ανάμεσα σε νοσηλευόμενους ή σε συλληφθέντες δήλωσε ο Γιάννης Βρούτσης, στη δήλωσή του σχετικά με την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε χθες, Κυριακή (25/05) μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού σε σταθμό μετρό του Βερολίνου.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, όπως αναφέρει το SPORT 24, ο οποίος βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Γερμανίας ως εκπρόσωπος της ελληνικής Κυβέρνησης, ανέφερε πως “από νωρίς το πρωί, με τη βοήθεια της Πρέσβειράς μας στο Βερολίνο, Μάρας Μαρινάκη, κινηθήκαμε συντονισμένα για να εξακριβώσουμε από τις γερμανικές αρχές τί ακριβώς συνέβη στα επεισόδια που έλαβαν χώρα τα ξημερώματα.

Έπειτα από πολύωρες επαφές επιβεβαιώνουμε επίσημα ότι ουδείς Έλληνας βρίσκεται ανάμεσα σε νοσηλευόμενους ή σε συλληφθέντες“. 

Ο ίδιος ξεκαθάρισε κλείνοντας πως “όσοι Έλληνες προσήχθησαν αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ όσοι δέχθηκαν πρώτες βοήθειες υπέγραψαν υπεύθυνες δηλώσεις και αποχώρησαν“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα