Βερολίνο: Σοβαρά τραυματίες σε άγριο ξύλο οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού

Διαβάζεται σε 2'
Βερολίνο: Σοβαρά τραυματίες σε άγριο ξύλο οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
sport24

Οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού τραυματίστηκαν σε μεταξύ τους συμπλοκή το βράδυ του Σαββάτου στο Βερολίνο.

Δώδεκα άτομα τραυματίστηκαν μετά από συμπλοκή το βράδυ του Σαββάτου στο Βερολίνο, μεταξύ φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που βρίσκονται στην γερμανική πρωτεύουσα για το Final Four της Ευρωλίγκα.  

Από τους τραυματίες δύο έφεραν σοβαρά τραύματα και ένας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, καταφέρνοντας όμως τελικά να διαφύγει τον κίνδυνο, όπως αναφέρει το SPORT24, ενώ ακόμα πέντε άτομα φέρονται να έχουν λάβει εξιτήριο. Με βάση νεότερη ενημέρωση ο κρίσιμα τραυματίας φέρεται να είναι Σέρβος.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της πόλης σε ανακοίνωσή της έκανε λόγο για “άγρια συμπλοκή και μάχες σώμα με σώμα μεταξύ πολλών ατόμων”, χωρίς να προσδιορίζει ακριβή αριθμό και προέλευση, προσθέτοντας πως περιέθαλψε συνολικά 123 άτομα, ένα εκ των οποίων νοσηλεύεται σε κρίσιμη για τη ζωή του κατάσταση, 2 με σοβαρά τραύματα και 9 ελαφρύτερα τραυματίες”.

Η συμπλοκή σημειώθηκε κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό “Prenzlauer Allee”, ο οποίος βρίσκεται σε περιοχή του Ανατολικού Βερολίνου και φέρεται να ξεκίνησε από ξενοδοχείο στο οποίο διέμεναν οπαδοί.

Όπως έγραψε το SPORT24, επικαλούμενο γερμανικά ΜΜΕ, η συμπλοκή έγινε περίπου στις 23:00, με την αστυνομία να δυσκολεύεται να ελέγξει την κατάσταση και στο σημείο να φτάνουν πολλά ασθενοφόρα.

Οι αρχικές πληροφορίες για συλλήψεις, τις οποίες μετέφεραν γερμανικά ΜΜΕ,  προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται από την ελληνική πλευρά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα