Ξανθόπουλος: Με την Εφη Αχτσιόγλου για τον ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής

Ξανθόπουλος: Με την Εφη Αχτσιόγλου για τον ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής
Για θέματα ασυμβατότητας με αποφάσεις το Αρείου Πάγου έκανε λόγο ο τομεάρχης δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος Eurokinissi

Η Έφη Αχτσιόγλου μπορεί να αποτελέσει "ένα πρόσωπο, που θα ενώσει, θα εμπνεύσει και θα δώσει ώθηση στην προσπάθεια που μόλις ξεκινάμε" δηλώνει ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ.

Την Έφη Αχτσιόγλου για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στηρίζει ο βουλευτής Δράμας του κόμματος Θεόφιλος Ξανθόπουλος.

Όπως αναφέρει σε σχετική δήλωσή του: “Η Έφη μπορεί να αποτελέσει το πρόσωπο της μετά τον Τσίπρα εποχής. Ένα πρόσωπο, που θα ενώσει, θα εμπνεύσει και θα δώσει ώθηση στην προσπάθεια που μόλις ξεκινάμε.

Ακολουθεί η δήλωση του Θεόφιλου Ξανθόπουλου:

«Οι εργασίες της Κ.Ε. ολοκληρώθηκαν και πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρά στην εκλογή νέου επικεφαλής. Είναι ώρα ευθύνης για όλα τα μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Θεωρώ ότι η Έφη Αχτσιόγλου έχει δώσει δείγμα γραφής και ως μέλος της ομάδας διαπραγμάτευσης αλλά και ως υπουργός της Κυβέρνησης της περιόδου 2015-2019. Αλλά και στο μεταγενέστερο διάστημα απέδειξε ότι συγκεντρώνει πολιτικά και προσωπικά στοιχεία, που την ανέδειξαν κορυφαίο στέλεχος. Η Έφη μπορεί να αποτελέσει το πρόσωπο της μετά τον Τσίπρα εποχής. Ένα πρόσωπο, που θα ενώσει, θα εμπνεύσει και θα δώσει ώθηση στην προσπάθεια που μόλις ξεκινάμε. Με την Έφη λοιπόν. Για ένα Κόμμα που να ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες. Για τον ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής.»

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα