Χαρδαλιάς για εμβόλιο: “Η Ελπίδα πλέον είναι εδώ”

Χαρδαλιάς για εμβόλιο: “Η Ελπίδα πλέον είναι εδώ”

Με ανάρτησή του στο facebook ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, χαιρετίζει την άφιξη των πρώτων δόσεων των εμβολίων στη χώρα μας

“Η ελπίδα είναι πλέον εδώ!”, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, λίγες ώρες μετά την άφιξη των πρώτων δόσεων των εμβολίων στον χώρο αποθήκευσής τους.

Ο υφυπουργός στην ανάρτησή του υπογραμμίζει την ανάγκη για συνέχιση τήρησης των μέτρων, ενώ κάνει λόγο για την “αρχή του τέλους” της πανδημίας.

“Ο δικός μας Θάνος”, ένα ντοκιμαντέρ του NEWS247 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από τα μάτια και την ψυχή 20 δικών του ανθρώπων. Τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, περιγράφουν, θυμούνται, ζωγραφίζουν με λόγια και ψυχή, το πορτραίτο του Θάνου. Έρχεται την Δευτέρα 28/12 στο NEWS247″.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ν. Χαρδαλιά

“Η Ελπίδα πλέον είναι εδώ! Ταξίδεψε με ασφάλεια, στις συνθήκες που έπρεπε και με την φροντίδα που της έπρεπε από τα βόρεια σύνορα μας έως το κεντρικό hub αποθήκευσης της εδώ στην Αθήνα.

Και από αύριο η Ελπίδα θα πάρει την θέση της στις καρδιές των Ελλήνων, σε ένα μοναδικό στοίχημα Ελευθερίας των πολιτών της χώρας μας, της Ευρώπης, όλου του πλανήτη, απέναντι στον πιο ύπουλο, στον απόλυτα αόρατο παγκόσμιο εχθρό.

Συνεχίζοντας να τηρούμε πιστά, αυστηρά και με την ίδια επιμονή τα μέτρα, χωρίς δικαιολογίες και προφάσεις,  φορώντας μάσκες, κρατώντας αποστάσεις και αποφεύγοντας άσκοπες μετακινήσεις και επικίνδυνους συνωστισμούς, και κυρίως ακούγοντας τους επιστήμονες μας, σε αρκετές εβδομάδες, σε λίγους μήνες, με αργά, με σταθερά αλλά με σίγουρα βήματα θα αρχίσουμε να παίρνουμε πίσω τις ζωές μας.

Το τέλος της πανδημίας δεν έφθασε με την έλευση του εμβολίου, απλά σήμανε  η αρχή του τέλους της  και η Ελπίδα πλέον συντροφεύει όλους μας, την ιδια μας την καθημερινότητα. Υπομονή, επιμονή, καρτερικότητα λίγο ακόμα, να φτάσουμε όλοι υγιείς μέχρι το τέλος μαζί με όλους όσους αγαπάμε..”

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα