Ξενογιαννακοπούλου για συντάξεις: “Ομολογία αποτυχίας η πρόσληψη ιδιώτη Project Manager”

Ξενογιαννακοπούλου για συντάξεις: “Ομολογία αποτυχίας η πρόσληψη ιδιώτη Project Manager”
Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου Eurokinissi

Η Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση μετά τις εξαγγελίες για πρόσληψη Project Manager

Αμετανόητο χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη εν μέσω πανδημίας και κοινωνικής κρίσης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ.

Η Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, τόνισε πώς ο πρωθυπουργός ”δεν βρήκε ούτε μία λέξη αυτοκριτικής για τους χιλιάδες συνταξιούχους που ζουν στην ανέχεια, καθώς δεν έχουν λάβει ακόμα την σύνταξη τους.

Αυτή τη στιγμή οι εκκρεμείς συντάξεις είναι πάνω από 400.000 και έχουν την υπογραφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Αντί να στηρίξει τον ΕΦΚΑ και να ανακοινώσει τις αναγκαίες μόνιμες προσλήψεις, ανακοίνωσε την πρόσληψη ιδιώτη project manager.

Αυτή είναι η καθαρή ομολογία αποτυχίας της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου εργασίας και της διοίκησης του ΕΦΚΑ. Ταυτόχρονα είναι προφανές και μεθόδευση για να μπει ιδιώτης μέσα στον ΕΦΚΑ.

Εμείς προειδοποιούμε την κυβέρνηση: θα σταθούμε αποφασιστικά απέναντι σε κάθε προσπάθεια που έρχεται να απορρυθμίσει την εργασία και να πλήξει το δημόσιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version