Ξενογιαννακοπούλου: “Μην τολμήσουν να θεσμοθετήσουν την απλήρωτη εργασία”

"Η κυβέρνηση ετοιμάζει την κατάργηση της αμοιβής στις υπερωρίες και τη θεσμοθέτηση της απλήρωτης εργασίας" ανέφερε η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
- 05 Οκτωβρίου 2020 13:36
«Ο κ. Μητσοτάκης, προεκλογικά, μίλησε για οδοστρωτήρα στα εργασιακά και το κάνει πράξη από την πρώτη μέρα της κυβέρνησης του», αναφέρει η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, προσθέτοντας ότι «τώρα ετοιμάζουν το επόμενο βήμα, την κατάργηση της αμοιβής στις υπερωρίες και τη θεσμοθέτηση της απλήρωτης εργασίας».
«Τους προειδοποιούμε να μην τολμήσουν να φέρουν ένα τέτοιο αντιδραστικό νομοσχέδιο στη Βουλή», τονίζει η κ. Ξενογιαννακοπούλου σημειώνοντας: «Θα μας βρουν απέναντι, όπως και όλον τον ελληνικό λαό».
Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr