Χωρίζουν Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι

Χωρίζουν Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι
Εύα Καϊλή Eric VIDAL/© European Union

Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν η Εύα Καϊλή και ο πρώην σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι καθώς, όπως επεσήμανε ο δικηγόρος της, σύντομα αναμένεται να γίνει η λύση του συμφώνου συμβίωσης.

Παρελθόν αποτελει η σχέση της Εύας Καϊλή και του Φραντσέσκο Τζόρτζι, καθώς το σκάνδαλο του QatarGate φαίνεται πως δημιούργησε ανεπανόρθωτο ρήγμα στη σχέση τους.

Ο δικηγόρος της πρώην ευρωβουλεύτριας, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σε δηλώσεις του στον Alpha, επιβεβαίωσε για τους δύο ότι δεν είναι πλέον μαζί και ο χωρισμός τους θα πιστωποιηθεί και τυπικά στο άμεσο μέλλον.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δημητρακόπουλος δήλωσε ότι τον ενημέρωσε ως πελάτης πως επιθυμεί να προβεί στη λύση του συμφώνου συμβίωσης που έχει κάνει με τον πατέρα της κόρης τους, με τον οποίον διαμένουν πια σε ξεχωριστά σπίτια.

“Είναι μια τυπική συνύπαρξη. Τους ενώνει μόνο το παιδί. Ενδεχομένως τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις στην κατεύθυνση προς το να λυθεί το σύμφωνο συμβίωσης”, δήλωσε ο ποινικολόγος.

“Κουβεντιάζαμε αυτές τις μέρες ότι το ενδεχόμενο να λυθεί το σύμφωνο είναι πολύ κοντά στις αποφάσεις. Εγώ της είπα να το σκεφτεί. Η κυρία Καϊλή προσανατολίζεται προς αυτή την κατεύθυνση”, προσέθεσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα