Χρηστίδης: Το μέλλον της παράταξης μπορεί να έχει μόνο πρωταγωνιστικό χαρακτήρα

Χρηστίδης: Το μέλλον της παράταξης μπορεί να έχει μόνο πρωταγωνιστικό χαρακτήρα
Ο Παύλος Χρηστίδης Eurokinissi

Ο Παύλος Χρηστίδης θεωρεί ότι η δημοκρατική παράταξη θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο άμεσο μέλλον.

«Το ΠΑΣΟΚ, η δημοκρατική παράταξη έχει σπουδαίο παρελθόν, ένα ισχυρό παρόν και ένα ακόμη ισχυρότερο μέλλον. Μπορεί να δώσει την ελπίδα και το χαμόγελο στον ελληνικό λαό. Το ΠΑΣΟΚ είναι η παράταξη που γεννά την ελπίδα στους περισσότερους Έλληνες.

Το μέλλον της παράταξης δεν μπορεί να είναι ένα μέλλον συμπληρωματικού χαρακτήρα. Το μέλλον της παράταξης μπορεί να έχει μόνο πρωταγωνιστικό χαρακτήρα και είμαι εδώ για να το διεκδικήσω. Η πιο μεγάλη ώρα για το Κίνημά μας είναι τώρα» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, σε χθεσινοβραδινή του ομιλία στο Περιστέρι.

«Καμία διανομή ρόλων και εξουσίας σε μια συζήτηση με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε ο Π. Χρηστίδης.

Επισήμανε ότι «όλα αυτά τα χρόνια μοιραστήκαμε κοινές αγωνίες, κοινές ιδέες, κοινές αξίες. Οι συζητήσεις μας δεν ήταν συζητήσεις διαπλοκής και σκοτεινές, αλλά υπηρετούσαν στόχους και οράματα» προσθέτοντας «ακόμη και τις πιο δύσκολες στιγμές της παράταξης ήμασταν ο ένα για τον άλλον παρόντες με βάση τις αξίες και τα ιδανικά μας».

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ο Παύλος Χρηστίδης τόνισε ότι «το debate πρέπει να γίνει, αφενός για να κρίνει κάθε Έλληνας τις θέσεις και τις απόψεις μας, και αφετέρου γιατί θα είναι ένα βήμα προς την εικόνα ενότητας της παράταξης προς τα έξω, να είμαστε και οι 6 υποψήφιοι ο ένας δίπλα στον άλλο».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα