Ξυδάκης για Novartis: Μεγάλο σκάνδαλο που έρχεται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού

Ξυδάκης για Novartis: Μεγάλο σκάνδαλο που έρχεται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού
Ο Νίκος Ξυδάκης Eurokinissi

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κράτησε χαμηλούς τόνους σε σχέση με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. "Όλοι είναι αθώοι έως αποδείξεώς τους εναντίον" είπε.

Μεγάλο σκάνδαλο που έρχεται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού χαρακτήρισε την υπόθεση Novartis σε δηλώσεις του στον News 24/7 στους 88,6 και της εκπομπής “Κέντρο Ελέγχου” με τους Μάνο Χωριανόπουλο και Γιώργο Καρελιά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης.

Ωστόσο, ο κ. Ξυδάκης κράτησε χαμηλούς τόνους σε σχέση με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα: «Όλοι είναι αθώοι έως αποδείξεως του εναντίον. Ξεκινάμε από το τεκμήριο αθωότητας. Το ποινικό μέρος το χειρίζεται η Δικαιοσύνη» δήλωσε.

Πρόσθεσε ότι πρέπει να δούμε αν έγιναν λάθη και αν υπήρχε δόλος σε σχέση με τις σκιές -όπως είπε- που ταλαιπώρησαν τον ελληνικό λαό και την οικονομία, αναφερόμενος στη φαρμακευτική δαπάνη.

«Το χρωστάμε στην ιστορία μας, με σεβασμό όμως στο κράτος δικαίου. Είναι πολιτικό χρέος να διευκολύνεις την έρευνα» συνέχισε και απέρριψε τα περί εντολών στους δικαστές από πολιτικά πρόσωπα.

«Έχει ταλαιπωρηθεί η κοινωνία και η δικαιοσύνη από οσμές σκανδάλων» υπογράμμισε και τόνισε ότι «τιμωρία σημαίνει και ένα είδος καθαρσης. Δεν κάνουμε πολιτική όλοι εις βάρος του ελληνικού λαού κουβαλώντας βαλίτσες με λεφτά».

Σε σχέση με την προοδευτική συμμαχία και τις συγκλίσεις και συνεργασίες εκτίμησε ότι κανένα κόμμα πριν τις εκλογές δε λέει με ποιον θα συνεργαστεί γιατί διεκδικεί την ψήφο των πολιτών. «Μετά τις εκλογές θα δούμε τις βαθύτερες συγκλίσεις και ζυμώσεις» είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα