Υποκλοπές: Δημοσίευμα με αποδεικτικά στοιχεία για την παρακολούθηση Χατζηδάκη από την ΕΥΠ

Υποκλοπές: Δημοσίευμα με αποδεικτικά στοιχεία για την παρακολούθηση Χατζηδάκη από την ΕΥΠ
Κωστής Χατζηδάκης και Κυριάκος Μητσοτάκης eurokinissi

Νέα στοιχεία σχετικά με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα Documento, κάνοντας λόγο για απόδειξη παρακολούθησης του Υπουργού Εργασίας από την ΕΥΠ.

Αποκαλύψεις και αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με την παρακολούθηση του υπουργού Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, δημοσιεύει η εφημερίδα Documento της Κυριακής, δίνοντας συνέχεια στα δημοσιεύματα για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, ο κ. Χατζηδάκης ήταν “ο στόχος 5046c” της ΕΥΠ, με το κυριακάτικο φύλλο να παραθέτει αποσπάσματα από την έκθεση παρακολούθησής του. Μάλιστα, μεταξύ των στοιχείων αποκαλύπτει και η επικοινωνία του με καναλάρχη.

Συγκεκριμένα, στο πρωτοσέλιδο του Documento, παρατίθεται και απόσπασμα από την έκθεση παρακολούθησης του υπουργού:

Ο στόχος στη συνομιλία του με τον καναλάρχη στις 27/11/2020 εμφανίζεται ιδιαίτερα βοηθητικός σε θέμα το οποίο αναφέρεται ότι έχουν επικοινωνήσει διά ζώσης για φωτοβολαϊκά. Ο καναλάρχης ζητάει από τον στόχο να τον συστήσει στην ΕΥΔΑΠ και στις ανανεώσιμες της ΔΕΗ. Ο στόχος φαίνεται να μη θέλει να συνεχίσει τη συζήτηση τηλεφωνικώς και αναφέρει στον καναλάρχη ότι θα το κάνει άμεσα”.


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα