Υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων ο Γιάννης Τσιρώνης

Υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων ο Γιάννης Τσιρώνης
MOTIONTEAM

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων για λογαριασμό των Οικολόγων Πρασίνων.

Για την απόφασή του να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων μίλησε στο ρ/σ News 24/7 στους 88,6 ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης.

Ο κ. Τσιρώνης, που θα είναι υποψήφιος για λογαριασμό των Οικολόγων Πράσινων, δήλωσε ότι "Θα είναι ένα ψηφοδέλτιο οικολογικό. Η υποψηφιότητα προέκυψε από το γεγονός ότι η οικολογία στην Αθήνα είναι ξεχασμένη".

Όπως είπε χαρακτηριστικά, "Οικολογία δεν είναι μόνο το περιβάλλον. Σήμερα όταν χαλάει το μπουφάν μας, αντί να πάμε με 2-3 ευρώ να το φτιάξουμε, πάμε κι αγοράζουμε άλλο. Σβήνουν οι καλλιτεχνίτες, σβήνει η γνώση ότι δεν πετάμε".

Συμπλήρωσε επίσης ότι "Η Αθήνα είναι μεγάλη πόλη με μεγάλα προβλήματα".

"Οι οικολόγοι συνεργαζόμαστε, η αυτοδιοίκηση είναι σημείο συνάντησης πολλών παραγόντων, οι περισσότερες παρατάξεις εμπλέκονται στη διαχείριση και ξεχνάνε τις βασικές αρχές της οικολογίας. Είναι τραγικό η Αθήνα να μην έχει παραγωγή, είναι τραγικό να μην έχουμε λύσει το Airbnb. Η οπτική της οικολογίας στην Αθήνα είναι απούσα", τόνισε ο κ. Τσιρώνης.


SHARE: