Ζαχαριάδης: Η ΝΔ έκανε στροφή 180 μοιρών στη Συμφωνία των Πρεσπών

Ζαχαριάδης: Η ΝΔ έκανε στροφή 180 μοιρών στη Συμφωνία των Πρεσπών
Ο Κώστας Ζαχαριάδης Eurokinissi

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση για υποκρισία, με φόντο τις σχετικές δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας στο συνέδριο του Economist. Προέβλεψε ότι ο Ανt. Σαμαράς θα συγκρουστεί με τον Κ. Μητσοτάκη για τη Βόρεια Μακεδονία.

Στροφή 180 μοιρών καταλόγισε ο Κώστας Ζαχαριάδης στη Νέα Δημοκρατία για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Κατηγόρησε την κυβέρνηση για υποκρισία, με φόντο τις σχετικές δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας στο συνέδριο του Economist παρουσία του Αμερικανού Πρέσβη.

“Κάλλιο μετεκλογικά παρά ποτέ” είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμού News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” με τον Βασίλη Σκουρή ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος με τις δηλώσεις του έδωσε πολιτικά διαπιστευτήρια για το status quo της περιοχής.

Προέβλεψε επίσης ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα συγκρουστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Εξαπέλυσε επίσης σφοδρή επίθεση για τις αλλαγές στο ΣΕΠΕ και για το γαλάζιο σχέδιο μείωσης των φόρων.

“Το ΣΔΟΕ μετά από 24 χρόνια λειτουργίας με τα αρνητικά και τα θετικά του παύει να υπάρχει” είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προειδοποίησε την κυβέρνηση ότι κάνει μια κίνηση που θα χαλαρώσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

“Δε θέλουμε κάποιοι να πίνουν στην υγεία των κορόιδων και να κάνουν πάρτι” συνέχισε, τονίζοντας ότι η καταπολέμηση του οικονομικού εγκλήματος είναι ζήτημα δημοκρατίας και έχει να κάνει με την τήρηση των κανόνων στην αγορά.

“Θα προχωρήσουμε τις επόμενες μέρες σε πιο ειδικές προτάσεις” δήλωσε ενώ για τις μειώσεις φόρων είπε ότι είναι αδύνατον να εφαρμοστούν στο χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει η ΝΔ.

Εκτίμησε ότι ο Κώστας Τασούλας θα είναι καλός Πρόεδρος της Βουλής, ενώ θετικά εκφράστηκε και για την επιλογή Σχοινά για τη θέση του Επιτρόπου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version