Ζαχαριάδης: Οι θεσμοί έχουν πέσει πολλές φορές έξω

Ο Κώστας Ζαχαριάδης
Ο Κώστας Ζαχαριάδης EUROKINISSI

Την εντύπωση του για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική Οικονομία εξέφρασε ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας ότι η χώρα θα πιάσει τους στόχους - Τι είπε για τις τροπολογίες που κατατέθηκαν στη Βουλή.

Εντύπωση δήλωσε ότι του προκαλεί η έκθεση της Κομισιόν για την Ελλάδα ο Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6, λέγοντας ότι όποιος παρατηρήσει τα νούμερα και την κοστολόγηση των κυβερνητικών μέτρων θα δει ότι ο στόχος θα επιτευχθεί.

Ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι πολλές φορές οι Θεσμοί έχουν εκφράσει επιφυλάξεις αλλά η κυβέρνηση ξεπέρασε τους στόχους και εκτίμησε ότι ίσως δεν έχουν σταθμίσει καλά κάποια στοιχεία.

Σε σχέση με τις τροπολογίες των τελευταίων ημερών, είπε ότι χθες νομοθετήθηκαν μόλις 4 τροπολογίες, σημείωσε ότι ο αρχικός προγραμματισμός ήταν το νομοθετικό έργο να συνεχιστεί έως τον Οκτώβριο αλλά οι εθνικές εκλογές του Ιουλίου συμπίεσαν χρονικά τα πράγματα, ωστόσο όπως είπε η κυβέρνηση θα νομοθετήσει μόνο τα πολύ σημαντικά.

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας: Άνοιξε η όρεξη ακόμη και των Βρυξελλών - Ζητούν απολύσεις στο δημόσιο

Έκθεση Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Απολύστε συμβασιούχους - Κόψτε "προσωπικές διαφορές" στους μισθούς

Έκθεση Κομισιόν: Κίνδυνος εκτροχιασμού και μεταρρυθμιστική κόπωση

SHARE:

24Media Network