Ζαχαριάδης: “Μπάχαλο ολκής, Κυβέρνηση αχρηστείας”

Ζαχαριάδης: “Μπάχαλο ολκής,  Κυβέρνηση αχρηστείας”
Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

"Η κυβέρνηση διατυμπάνιζε για μέρες πως θα φέρει ρύθμιση-μαμούθ για την εξυπηρέτηση οφειλών πολιτών και επιχειρήσεων προς τους δήμους. Η διάταξη κατατέθηκε στο παρά πέντε και ο κ. Σκυλακάκης την ανέτρεψε πλήρως", δήλωσε ο κ.Ζαχαριάδης.

“Φαίνεται ότι στην επιτελική κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη οι υπουργοί δεν συνεννοούνται ούτε μεταξύ τους”, δήλωσε ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Ζαχαριάδης στο Περιστύλιο για το κυβερνητικό “μπάχαλο” στη ρυθμιση των οφειλών προς τους Δήμους.

“Ο αρμόδιος υπουργός κ. Θεοδωρικάκος διατυμπάνιζε για μέρες πως θα φέρει ρύθμιση-μαμούθ για την εξυπηρέτηση οφειλών πολιτών και επιχειρήσεων προς τους δήμους, σε 120 δόσεις. Έλεγε ότι η ρύθμιση θα αφορά τους πάντες. Η διάταξη κατατέθηκε στο παρά πέντε και ο κ. Σκυλακάκης την ανέτρεψε πλήρως: Έκανε κούρεμα στον αριθμό των δικαιούχων. Κούρεμα στον αριθμό των δόσεων. Κούρεμα στον αριθμό των οφειλών που μπορούν να ρυθμιστούν. Μπάχαλο ολκής. Κυβέρνηση αχρηστείας”, τόνισε ο κ.Ζαχαριάδης.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα