Ζητά κυβέρνηση χωρίς... ΠΑΣΟΚ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 
(ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) ICON

Αρχίζει σιγά σιγά να ξεδιαλύνεται το θολό τοπίο στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, τοπίο το οποίο σαφώς όμως επηρεάζει και την παρούσα κυβέρνηση. Ο Χ. Καστανίδης σημείωσε την Τετάρτη την ανάγκη να μείνει η κυβέρνηση χωρίς κεντρικά πολιτικά στελέχη

Να φύγουν τα πολιτικά στελέχη από την κυβέρνηση Παπαδήμου ζήτησε ο Χάρης Καστανίδης, πρώην υπουργός επί Γιώργου Παπανδρέου.

Ο κ. Καστανίδης επιχειρηματολόγησε πως η κυβέρνηση πρέπει να δουλέψει απερίσπαστη.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό "Real Fm", ο κ. Καστανίδης επισήμανε την ανάγκη ελάχιστης εθνικής συμφωνίας επιβίωσης , γιατί, όπως τόνισε με έμφαση, από τον Ιανουάριο η τρόικα θα επανέλθει με βαριά ατζέντα.

Επομένως, εάν επιχειρήσει κάποιος να συζητήσει μαζί της μόνος του , θα συναντήσει τεράστιες δυσκολίες.

Ο πρώην υπουργός, αναφερόμενος ξεκάθαρα στην ίδια συνέντευξη στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε την ανάγκη να διαμορφωθεί ένα κεντρικό επιτελείο που θα καθοδηγήσει τις διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ , ενώ τάχθηκε υπέρ της εκλογής προέδρου από τη βάση.

Τόνισε, τέλος, ότι είναι δικαίωμα του Γιώργου Παπανδρέου να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.

Τέλος, υποστήριξε ότι για ένα χρονικό διάστημα έγιναν οριζόντιες περικοπές σε εισοδήματα και στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, αλλά, όπως είπε, "αυτή η πολιτική ήταν οριακή και δεν μπορεί να συνεχιστεί. Καμία οικονομική συνταγή δεν θα πετύχει, αν έχουμε κοινωνική έκρηξη".

SHARE:

24Media Network