Ζουράρις: Εμείς οι Αριστεροί το ρουσφέτι το λέμε ηθικό πλεονέκτημα

Στην ολομέλεια της βουλής εισήχθη το μεσημέρι για συζήτηση και ψήφιση το Σ/Ν του Υπουργείου δικαιοσύνης για το σύμφωνο συμβίωσης,Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Στην ολομέλεια της βουλής εισήχθη το μεσημέρι για συζήτηση και ψήφιση το Σ/Ν του Υπουργείου δικαιοσύνης για το σύμφωνο συμβίωσης,Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων «υπερασπίστηκε» το ρουσφέτι ως φυσικό χαρακτηριστικό των ανθρώπων

Αναφανδόν υπέρ του ρουσφετιού τάχθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις συνδυάζοντάς το μάλιστα με το λεγόμενο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.

«Εμείς οι Αριστεροί το ρουσφέτι το λέμε ηθικό πλεονέκτημα» είπε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για την έρευνα απαντώντας στις αιτιάσεις αντιπολίτευσης περί ίδρυσης νέων επιτροπών για την εξυπηρέτηση ημετέρων. «Το ρουσφέτι είναι φυσικό σαν την αναπνοή του ανθρώπου. Μόνο αν αλλάξουμε και βάλουμε τσιπάκια μπορεί να καταργηθεί» είπε ο κ. Ζουράρις εκπλήσσοντας τους πάντες.

Νωρίτερα ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, είχε αφήσει αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ για «ύποπτη» ρύθμιση που προβλέπει τη μονιμοποίηση εκπαιδευτικών με διδακτορικό τίτλο σπουδών σε θέσεις Ερευνητικού Διδακτικού Προσωπικού σε ΑΕΙ. Ο κ. Μαυρωτάς που είχε στοχοποιήσει μέσω twitter την σύζυγο του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα απέφυγε να επαναλάβει την καταγγελία του και περιορίστηκε να τονίσει ότι «η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να φαίνεται και τιμία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ανεξάρτητοι Έλληνες
SHARE: