Φαήλος υπέρ Ισραήλ

Εκδήλωση με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων απ την Ανακύρηξη της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου (17/2/1914), την Κυριακή 16 Φεβρουρίου 2014, στο Πολεμικό Μουσείο. Το επετειακό διήμερο οργανώθηκε από τον "Σύλλογο Βορειοηπειρωτών" σε συνεργασία με το "Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών" και την "Νεολαία Βορειοηπειρωτών".
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Εκδήλωση με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων απ την Ανακύρηξη της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου (17/2/1914), την Κυριακή 16 Φεβρουρίου 2014, στο Πολεμικό Μουσείο. Το επετειακό διήμερο οργανώθηκε από τον "Σύλλογο Βορειοηπειρωτών" σε συνεργασία με το "Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών" και την "Νεολαία Βορειοηπειρωτών". (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Μπορεί η σκληρή δεξιά να κατηγορείται συχνά για αντισημιτισμό, έχει όμως και "έρωτα" με τον Τράμπ. Έτσι ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι η κυβέρνηση "έκανε μεγάλο λάθος συντασσόμενη με τους αντιπάλους των ΗΠΑ και του Ισραήλ για το ζήτημα της Ιερουσαλήμ", αναφερόμενος στο γεγονός ότι η Ελλάδα ήταν μία από τις 128 χώρες που τάχθηκαν υπέρ του ψηφίσματος με το οποίο ο ΟΗΕ χαρακτήρισε την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ από τις ΗΠΑ "άκυρη και κενή περιεχομένου". Μόνο εννέα χώρες ψήφισαν κατά, αλλά σύμφωνα με το Φαήλο "Πρέπει να είμαστε μαζί με αυτούς που έχουμε κοινά συμφέροντα και όχι με την Χαμάς και αυτούς που υποδέχονταν τον Ερντογάν με το προσβλητικό για το Έθνος μας σύνθημα «Καλώς ήλθες νέε Πορθητή»", διότι όπως πιστεύει: "Οι θέσεις της κυβέρνησης Τραμπ σε μια σειρά θεμάτων όπως και η διάρρηξη των σχέσεων Ισραήλ και Τουρκίας, δημιουργούν στρατηγικής σημασίας ευκαιρίες για τα συμφέροντά μας." Βέβαια εκτός όλων των άλλων παραγνωρίζει ότι οι εταίροι μας στην ΕΕ (με την εξαίρεση χωρών όπως η Πολωνία που ειναι δεμένες σφιχτά στο αμερικανικό άρμα) ψήφισαν υπέρ.

SHARE:

24Media Network