Η ΝΔ και το ΤΕΕ

Εκδήλωση στο ΤΕΕ με θέμα "Η στρατηγική της ανεξάρτητης ανάπτυξης της περιοχής της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, και ειδικότερα μεταξύ της Ελλάδας, της Κύπρου και του Ισραήλ, με καινοτομία και συνεργασία με έμφαση στο περιβάλλον, την ενέργεια, την κατασκευή, την πολιτιστική κληρονομιά και τον τουρισμό" την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου και την Ένωση Αρχιτεκτόνων και Μηχανικών Ισραήλ.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Εκδήλωση στο ΤΕΕ με θέμα "Η στρατηγική της ανεξάρτητης ανάπτυξης της περιοχής της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, και ειδικότερα μεταξύ της Ελλάδας, της Κύπρου και του Ισραήλ, με καινοτομία και συνεργασία με έμφαση στο περιβάλλον, την ενέργεια, την κατασκευή, την πολιτιστική κληρονομιά και τον τουρισμό" την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου και την Ένωση Αρχιτεκτόνων και Μηχανικών Ισραήλ. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Το κόμμα της ΝΔ στήριξε κεντρικά με όλες του τις δυνάμεις το Γιώργο Στασινό στις εκλογές του ΤΕΕ. Ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες όχι απλά είχε πάρει προσωπικά την εκστρατεία υπέρ Στασινού, αλλά φέρεται να άσκησε υπέρμετρες πιέσεις σε μηχανικούς προκειμένου να στηρίξουν το γαλάζιο υποψήφιο, ο οποίος παρά το άγχος του για το αποτέλεσμα των εκλογών βγήκε πρώτος με διαφορά. Υπήρχαν όμως και δύο ακόμη γαλάζιας και δη "ντορικής" προέλευσης υποψήφιοι για την προεδρία του ΤΕΕ που πήραν ο καθένας από μονοψήφιο ποσοστό. Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος με τη Μπακογιάννη, την οποία είχε ακολουθήσει και στη Δημοκρατική Συμμαχία, Χρόνης Ακριτίδης (έλαβε 8%) και ο πολιτευτής με τη ΝΔ στην Κοζάνη και επίσης αυτοδιοικητικός Φώτης Ζυγούρης (έλαβε 6%). Ο δεύτερος μάλιστα συνεργάστηκε και με ΠΑΣΟΚους, εξ ου και οι μπηχτές του πράσινου γραμματέα Στέφανου Ξεκαλάκη ότι η επίσημη παράταξη του ΠΑΣΟΚ βγήκε δεύτερη παρά αντάρτικες προσπάθειες.

SHARE:

24Media Network