Μαντινάδες για τον Κουτσούμπα

Συζήτηση επί του διανεμηθέντος πορίσματος της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής που διενήργησε προκαταρκτική εξέταση κατά του πρώην Υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου "για την ενδεχόμενη τέλεση των αδικημάτων της απιστίας στρεφόμενης κατά του Δημοσίου και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, κατά την άσκηση των καθηκόντων του, στο πλαίσιο σύναψης συμβάσεων εξοπλιστικών προγραμμάτων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην από 10.3.2017 πρόταση», και λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη δίωξης κατά του πρώην Υπουργού με μυστική ψηφοφορία (άρθρο 86 του Συντάγματος, άρθρα 153 επ. του Κ.τ.Β. και άρθρα του ν. 3126/2003 "Ποινική Ευθύνη των Υπουργών").
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση επί του διανεμηθέντος πορίσματος της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής που διενήργησε προκαταρκτική εξέταση κατά του πρώην Υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου "για την ενδεχόμενη τέλεση των αδικημάτων της απιστίας στρεφόμενης κατά του Δημοσίου και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, κατά την άσκηση των καθηκόντων του, στο πλαίσιο σύναψης συμβάσεων εξοπλιστικών προγραμμάτων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην από 10.3.2017 πρόταση», και λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη δίωξης κατά του πρώην Υπουργού με μυστική ψηφοφορία (άρθρο 86 του Συντάγματος, άρθρα 153 επ. του Κ.τ.Β. και άρθρα του ν. 3126/2003 "Ποινική Ευθύνη των Υπουργών"). (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

“Τρεις του Δεκέμβρη δεκαεφτά, πανσέληνο φεγγάρι, στ' Ανώγεια καλωσόρισες του ΚΚΕ μπροστάρη”. Με αυτή τη μαντινάδα υποδέχθηκαν στα Ανώγεια, το απόγευμα της Κυριακής, τον Δημήτρη Κουτσούμπα, που επισκέφτηκε την περιοχή στο πλαίσιο εκδήλωσης που θα τιμούσε τη μνήμη του κομμουνιστή λαϊκού ποιητή, Μιχάλη Σταυρακάκη (Νιδιώτη). Η εκδήλωση ήταν μετά μουσικής και οι ανωγειανοί, θέλοντας να τιμήσουν τον υψηλό προσκεκλημένο τους, έδωσαν εντολή στην ορχήστρα να παίξει έναν τσάμικο χορό. Φυσικά, ο Γραμματέας του ΚΚΕ που είναι δεινός χορευτής, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και έσυρε τον χορό καταχειροκροτούμενος! Βέβαια, πρέπει να σας αποκαλύψω ότι δεν ήταν ο μοναδικός που έριξε. Είχε προηγηθεί ένας καλαματιανός στη συνεστίαση της κομματικής οργάνωσης Χανιών, το Σάββατο. Βλέπετε, ο Κουτσούμπας ξέρει και σχεδόν όλους τους παραδοσιακούς χορούς της χώρας μας και όποτε του επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, δεν διστάζει να το δείξει.

SHARE:

24Media Network