Με εντολή Κυριάκου

Φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ και σε start ups επιχειρήσεις (EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)
Φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ και σε start ups επιχειρήσεις (EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ) EUROKINISSI

Στη ΝΔ αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία στην παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, την πρώτη του ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Για αυτό ο πρόεδρος της ΝΔ θα βρίσκεται τρεις ολόκληρες ημέρες και θα πραγματοποιήσει διάφορες συναντήσεις και επισκέψεις, αρχής γενομένης από τη συνάντηση του ΕΛΚ για το προσφυγικό, που διοργανώνει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας το πρωί της Παρασκευής. Μάλιστα, όπως τιτίβισε ένα πουλάκι στη στήλη, με εντολή του προέδρου της ΝΔ εκλήθησαν να ανέβουν στη Θεσσαλονίκη όλοι οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και οι 75. Όπως αντιλαμβάνεστε, η ομιλία του Σαββάτου θα έχει χαρακτήρα πανηγυρικό, αφού άλλωστε στην οδό Πειραιώς εκτιμούν πως είναι ζήτημα χρόνου η πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα και ανεξάρτητα από το πότε θα γίνουν εκλογές, βέβαιη η νίκη της ΝΔ.

SHARE: