Ο Αμυράς καταθέτει αγωγή κατά Κατσίκη

Discussion regarding the priorities actions, at the plenary hall of the Greek parliament, on Nov. 19, 2015 /           ,  19  2015.
Discussion regarding the priorities actions, at the plenary hall of the Greek parliament, on Nov. 19, 2015 / , 19 2015. ALEXANDROS MICHAILIDIS / SOOC

Ο Κώστας Κατσίκης χθες όχι μόνο επέμενε περί μονταζιέρας που παρερμήνευσε τις δηλώσεις του περί ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους, αλλά επιτέθηκε στον Γιώργο Αμυρά του Ποταμιού υποστηρίζοντας ότι εκκρεμεί σε βάρος του ποινική κατηγορία ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης. Ο Αμυράς έδωσε εντολή στο δικηγόρο του να κάνει αγωγή, δηλώνοντας ότι το χρηματικό ποσό που θα διεκδικήσει θα το διαθέσει για τη νομική και οικονομική στήριξη των οικογενειών των δύο στρατιωτικών. Στο πλευρό του Αμυρά στάθηκε βεβαίως ο Σταύρος Θεοδωράκης, επιτιθέμενος στον Κατσίκη: "Στην αρχή πρότεινε να ανταλλάξουμε τους 8 Τούρκους με τους 2 Έλληνες! Και όταν όλοι ξεσηκώθηκαν εναντίον του αυτός για αντιπερισπασμό προσπάθησε να σπιλώσει τον Γιώργο Αμυρά. Για τα ψέμματα του θα δώσει λόγο στη Δικαιοσύνη. Και εκεί δεν είναι πάνελ για να πει "καταλάβατε λάθος".

SHARE:

24Media Network