Παγώνει, ξεπαγώνει

Συνάντηση του πρωθυπουργού ΑΛέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), Γιώργο Στασινό, τον πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων, Βασίλη Αλεξανδρή και τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλη Βλασταράκο για το ασφαλιστικό, την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Κατρούγκαλος.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνάντηση του πρωθυπουργού ΑΛέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), Γιώργο Στασινό, τον πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων, Βασίλη Αλεξανδρή και τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλη Βλασταράκο για το ασφαλιστικό, την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Κατρούγκαλος. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Από το Μαξίμου έβαλαν τον ανασχηματισμό στο ψυγείο, τον ξεπάγωσαν και χθες το βράδυ (προσωρινά) τον ξαναπάγωσαν. Βασικά για να διαψεύσουν δημοσιεύματα πως προτάθηκε στο Μίχαλο του ΕΒΕΑ (ο οποίος είναι και στέλεχος της ΝΔ) κυβερνητική θέση και συγκεκριμένα στο Ανάπτυξης. 'Ελεγαν λοιπόν ότι ο ανασχηματισμός θα γίνει στην ώρα του και πως τώρα προέχει να αποκατασταθεί και θεσμικά το ΕΣΡ, ενώ υπάρχουν και άλλες προτεραιότητες. Πολύ πιθανό όμως είναι οι όποιες αλλαγές να γίνουν πριν το Σαββατοκύριακο. Σε κάθε περίπτωση, ο ανασχηματισμός παραμένει στην... απόψυξη.

SHARE:

24Media Network