Ποτάμι και Δίκτυο μαζί

Φοιτητές σηκώνουν πανό στα Προπύλαια εναντίον του Πρύτανη του ΕΚΠΑ κατα την διάρκεια διαμαρτυρίας τους την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Φοιτητές σηκώνουν πανό στα Προπύλαια εναντίον του Πρύτανη του ΕΚΠΑ κατα την διάρκεια διαμαρτυρίας τους την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Το νέο-ιδρυθέν Ινστιτούτο του Ποταμιού «Π Τετράγωνο – Πρόοδος στην Πράξη» και το «Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη» συνεργάζονται και φέρνουν στη δημόσια συζήτηση τις απόψεις των πολιτών για έναν από τους τομείς που έχουν δεχτεί τις εντονότερες ρυθμιστικές παρεμβάσεις των κυβερνήσεων: τα Πανεπιστήμια. Τα ευρήματα έρευνας κοινής γνώμης παρουσιάζουν σήμερα οι διευθυντές των δύο Ινστιτούτων Γιάννης Κωνσταντινίδης και Γιάννης Μαστρογεωργίου. Τα στοιχεία θα σχολιάσουν μεταξύ άλλων ο Ιωακείμ Γρυσπολάκης, πρώην Πρύτανης Πολυτεχνείου Κρήτης, ο Ορέστης Καλογήρου, Καθηγητής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η Αντιγόνη Λυμπεράκη, Καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου, ο Πάνος Τσακλόγλου, Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

SHARE:

24Media Network