Τι θέλει να πει ο Βούτσης

Κονή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τον συντονισμό της δράσης τους στα θέματα ευρωπαϊκών υποθέσεων, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Κονή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τον συντονισμό της δράσης τους στα θέματα ευρωπαϊκών υποθέσεων, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Μήνες έχει να δώσει ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης συνέντευξη τύπου, έτσι το γεγονός ότι θα μιλήσει επισήμως στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες αύριο Πέμπτη έχει ενδιαφέρον. Υποτίθεται ότι θα μιλήσει για τον Κανονισμό του Κοινοβουλίου, αλλά όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι εκεί το θέμα. Προφανώς η συνέντευξη τύπου θα είναι εφ όλης της ύλης, των νομοθετικών πρωτοβουλιών του καλοκαιριού, αλλά και της αναθεώρησης και του εκλογικού νόμου συμπεριλαμβανομένων. Η δραστηριότητα Βούτση δε σταματά όμως εκεί, καθώς το βράδυ της ίδιας ημέρας θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και γενικώς εμφανίζει μία κινητικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νίκος Βούτσης
SHARE:

24Media Network