44ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας: Προς “ζωντανή” διεξαγωγή, με κόσμο

44ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας: Προς “ζωντανή” διεξαγωγή, με κόσμο

Προθεσμία έως τις 15 Ιουνίου έχουν οι μικρομηκάδες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο φετινό Pitching Lab/ Forum της δραμινής διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί κανονικά τον Σεπτέμβριο.

Το 44 Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας (DISFF) dramafilmfestival.gr, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα διεξαχθεί κανονικά, «ζωντανά» μεταξύ 12 και 18 Σεπτεμβρίου. Και στο πλαίσιό του, για όγδοη χρονιά, θα διοργανωθεί το Pitching Lab/ Forum. Ο διεθνής σινεματικός όρος «pitching» (πίτσινγκ) αναφέρεται στην οργανωμένη προσπάθεια για το πλασάρισμα μιας ταινίας στην αγορά. Για προσέλκυση, δηλαδή, του ενδιαφέροντος των εξειδικευμένων φυσικών ή νομικών προσώπων που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν την παραγωγή μιας ταινίας που βρίσκεται ακόμα στα σκαριά, ή την προώθηση μιας ταινίας που έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Στο μεν Lab, ήτοι στο τετραήμερο εργαστήριο που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δράμας, οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν τεχνικές πίτσινγκ, ενώ στο Forum, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου, θα τους δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσουν το πρότζεκτ τους σε ενδιαφερόμενους χρηματοδότες και παραγωγούς (κάθε συμμετέχων θα έχει στη διάθεσή του 5’ για την παρουσίαση αυτήν καθαυτήν, κι άλλα 5’ για να απαντήσει σε ερωτήσεις).

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στις εκδηλώσεις πίτσινγκ του φετινού Φεστιβάλ Δράμας θα πρέπει να το δηλώσουν έως τις 15 Ιουνίου μέσω του συνδέσμου https://www.dramafilmfestival.gr/festival/pitching-lab. Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπ’ όψιν ότι φέτος και το Pitching Lab και το Pitching Forum θα διεξαχθούν μόνο στα αγγλικά.

  • Πληροφορίες στο [email protected], και στα τηλέφωνα 25210-47575 και 210-3300309.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα