Ακροάσεις ηθοποιών στο Εθνικό Θέατρο

Ακροάσεις ηθοποιών στο Εθνικό Θέατρο
Shutterstock

Τρεις ρόλοι αναζητούν πρόσωπα για το «Λεωφορείο ο Πόθος», που σκηνοθετεί ο Θανάσης Σαράντος την ερχόμενη χειμερινή σεζόν.

Για την παραγωγή του έργου «Λεωφορείο ο Πόθος» του Τενεσί Ουίλιαμς, που θα ανέβει στο Εθνικό Θέατρο την σεζόν 2021-2022 σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου, αναζητούνται: α) μια γυναίκα ερμηνευτικής ηλικίας 30-35 για τον ρόλο της Στέλλας, β) μια έγχρωμη γυναίκα ερμηνευτικής ηλικίας πάνω από 30, και γ) ένας άντρας ερμηνευτικής ηλικίας 35-40 χρόνων.

 Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν βιογραφικό σημείωμά τους μαζί με δύο πρόσφατες φωτογραφίες (ολόσωμη και κοντινή) στο [email protected] έως και την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021, αναγράφοντας οπωσδήποτε στο θέμα του μέιλ «Ακρόαση – Νέα παραγωγή Σκηνής Νίκος Κούρκουλος ΕΘ – Θεατρική περίοδος 2021-2022». Το Σαββατοκύριακο 24-25 Απριλίου, όλοι οι υποψήφιοι θα ειδοποιηθούν μέσω μέιλ για το κατά πόσον περνάνε στην επόμενη φάση των ακροάσεων.  

 Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν, από τον σκηνοθέτη και τους συνεργάτες του, θα λάβουν μέιλ με λεπτομέρειες για την ακρόαση, η οποία θα διεξαχθεί από την Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου έως και την Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου. Ειδικότερα, ενόψει της ακρόασης οι επιλεγέντες θα πρέπει να έχουν μελετήσει το απόσπασμα κειμένου που θα τους σταλεί (δεν απαιτείται αποστήθιση), και να έχουν προετοιμάσει ένα τραγούδι, ελληνικό ή ξένο, το οποίο ενδέχεται να κληθούν να ερμηνεύσουν α καπέλα. Επίσης, οι υποψήφιοι θα πρέπει να φορέσουν άνετα ρούχα και παπούτσια για την ακρόαση, καθώς και προστατευτική μάσκα καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας.

 Σημειώνεται τέλος, πως όσοι τελικώς επιλεγούν για τους ρόλους θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι από τον Δεκαπενταύγουστο και μετά, δεδομένου ότι οι δοκιμές της παραγωγής είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν το δεύτερο 15ήμερο του Αυγούστου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα