Better Call Saul: Ο Bob Odenkirk αποχαιρετά συγκινημένος τον “Saul Goodman”

Better Call Saul: Ο Bob Odenkirk αποχαιρετά συγκινημένος τον “Saul Goodman”
Bob Odenkirk Jordan Strauss/Invision/AP

Μετά από έξι συναρπαστικούς κύκλους, το "Better Call Saul" έριξε αυλαία και ο Bob Odenkirk θέλησε να αποχαιρετήσει τον εμβληματικό ρόλο του "Saul Goodman" με ένα συγκινητικό βίντεο.

Μερικές ώρες μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς-φαινόμενο του Netflix, “Better Call Saul”, ο πρωταγωνιστής της, Bob Odenkirk, αποχαιρέτησε τον πετυχημένο ρόλο του.

Ειδικότερα, μέσω ενός ολιγόλεπτου βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter, ο ηθοποιός θέλησε να αποχαιρετήσει τον πανούργο δικηγόρο “Saul Goodman”, τους συντελεστές, αλλά και τον “εγκέφαλό” της, Vince Gilligan, έναν εκ των δύο δημιουργών και του “Breaking Bad”, σειρά με την οποία η ιστορία του Τζίμι ΜακΓκιλ έχει άμεση σχέση.

“Όλοι με ρωτούσαν πώς νιώθω που αποχαιρετώ τον Saul Goodman και το Better Call Saul. Δεν είμαι καλός στο να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, γιατί ειλικρινά είναι δύσκολο να κοιτάξω πολύ προσεκτικά αυτή την εμπειρία και ακόμη πιο δύσκολο αυτόν τον χαρακτήρα. Είναι πάρα πολλά τα κινούμενα μέρη και ταιριάζουν πολύ όμορφα μεταξύ τους και παραμένει μυστήριο το πώς συνέβη.

Σας ευχαριστούμε που μας δώσατε αυτή την ευκαιρία, γιατί βγήκαμε ίσως από το πιο αγαπημένο σόου πολλών ανθρώπων και θα μπορούσατε να μας “μισήσετε” που απλώς προσπαθήσαμε να κάνουμε μία σειρά, αλλά μας δόθηκε η ευκαιρία και ελπίζουμε ότι την αξιοποιήσαμε στο έπακρο”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός, φανερά συγκινημένος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version