Creed 3: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας – Αίμα, ιδρώτας και “δίψα” για εκδίκηση

Creed 3: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας – Αίμα, ιδρώτας και “δίψα” για εκδίκηση
Creed 3 Youtube

Στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ του "Creed 3", της ταινίας σε σκηνοθεσία του Michael B. Jordan. Πότε θα κάνει πρεμιέρα.

Η MGM Studios έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer για το Creed 3 με πρωταγωνιστές τους Michael B. Jordan και τον Jonathan Majors. Πρόκειται για την ένατη ταινία στο franchise Rocky και το σκηνοθετικό ντεμπούτο του 35χρονου Jordan.

Είναι η πρώτη ταινία της σειράς Rocky στην οποία δεν εμφανίζεται ο Sylvester Stallone ως ο ίδιος ο Rocky Balboa. Ο Michael B. Jordan επιστρέφει ως Creed στη νέα ταινία μαζί με την Tessa Thompson, τη Phylicia Rashad και τον Jonathan Majors , ο οποίος υποδύεται τον ανταγωνιστή του, “Damian Anderson”, έναν “μαχητή που δεν έχει τίποτα να χάσει”.

Το τρέιλερ του Creed III παρουσιάζει το δράμα που ξεκινά όταν ο παιδικός φίλος του Adonis Creed, ο Damian, επανεμφανίζεται, καθώς βγαίνει από τη φυλακή και είναι έτοιμος να πάρει εκδίκηση. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου του 2023.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης της ταινίας, Michael B. Jordan μοιράστηκε τις σκέψεις του, μετά την κυκλοφορία του πρώτου trailer, μέσα από μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Το σκηνοθετικό μου ντεμπούτο;! Ακόμα και τώρα ακούγεται τρελό, αλλά δεν υπάρχει ταινία που να ήταν πιο προσωπική για μένα και καμία ταινία που να ένιωσα πιο έτοιμος να διευθύνω.

Είμαι ενθουσιασμένος που μοιράζομαι το πρώτο τρέιλερ για το Creed 3. Ευχαριστώ το cast και το συνεργείο μου που δούλεψε τόσο σκληρά για να συνεχίσει την κληρονομιά του franchise.”, έγραψε ο Michael B. Jordan στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα