Εντυπωσίασε η Κρίστεν Στιούαρτ ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα, στο teaser του “Spencer”

Εντυπωσίασε η Κρίστεν Στιούαρτ ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα, στο teaser του “Spencer”
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που είπαν πως η Kρίστεν Στιούαρτ θα είναι υποψήφια για Oscar, για το ρόλο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα στο "Spencer". PABLO LARRAÍN

Όσοι βρίσκονται στο CinemaCon 2021 στο Λας Βέγκας, είχαν τη δυνατότητα να δουν το πρώτο απόσπασμα που κυκλοφόρησε και αφορά την ταινία "Spencer".

H Κρίστεν Στιούαρτ έγινε το πρόσωπο της ημέρας, στο CinemaCon 2021 που ολοκληρώνεται σήμερα στο Ceasars Palace του Λας Βέγκας. Προηγήθηκε η αποκάλυψη των πρώτων πλάνων από το ρόλο της ως Πριγκίπισσας Νταϊάνα, στην ταινία “Spencer”. Σε αυτό το πρώτο στιγμιότυπο, παριστάνει πως κοιτά απέναντι της τον ψυχρό Πρίγκιπα Κάρολο. Την Τετάρτη 25/8 αποκαλύφθηκε και το πόστερ της ταινίας που αναμένεται να ‘βγει’ στις κινηματογραφικές αίθουσες, στις 5/11. Ας δούμε πρώτα αυτό και μετά το βλέμμα.

Στα του στιγμιότυπου, η αείμνηστη Πριγκίπισσα Νταϊάνα έρχεται αντιμέτωπη με τον σύζυγο της (τον υποδύεται ο Τζακ Φάρθινγκ), έπειτα από αντιπαράθεση που έχουν στο σαλόνι του βασιλικού κτήματος, στο Σάντριχαμ. Μεταξύ τους υπάρχει ένα τραπέζι μπιλιάρδου. Ο Πρίγκιπας Κάρολος προσπαθεί να συγκρατήσει το θυμό του, από τα σχόλια ανθρώπων για την καθυστερημένη άφιξη της και τα υπονοούμενα πως έχει εξωσυζυγική σχέση.

Η Lady D απαντά “κάποιες φορές καθυστερεί κάποιος εσένα, αλλά κανείς δεν λέει τίποτα” και ναι, εννοεί την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Ο Πρίγκιπας κατηγορεί την Νταϊάνα πως άφησε ανοιχτές τις κουρτίνες και έτσι οι φωτογράφοι (πρόβλημα για τη βασιλική οικογένεια) κατάφεραν να τη φωτογραφήσουν. Εκείνη απαντάει “φαίνεται να ασχολούνται μόνο με εμένα, όχι με εσένα”. Ο Κάρολος επανέρχεται με το “φαίνεται πως υπάρχουν δυο εκδοχές σου: η πραγματική και αυτή που είναι στις φωτογραφίες. Σου αναθέτουν αποστολές και κάνεις με το σώμα σου πράγματα που σιχαίνεσαι. Για το καλό των ανθρώπων, γιατί δεν θέλουν από εμάς να είμαστε άνθρωποι”. Η Νταϊάνα τον ρωτάει “αυτό που είναι σιχαίνεσαι;”.

Μόλις αυτή η στιχομυθία φάνηκε να είναι αρκετή για να πουν πολλοί εξ όσων είδαν το video, πως η Στιούαρτ θα προταθεί για Όσκαρ, για τη συγκεκριμένη ερμηνεία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα