Έρχεται συνάντηση τιτάνων; Η Disney διεκδικεί τους X-Men και τους Fantastic Four

Έρχεται συνάντηση τιτάνων; Η Disney διεκδικεί τους X-Men και τους Fantastic Four

Αν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Disney και Fox ευοδωθούν, είναι πολύ πιθανό οι μεταλλαγμένοι ήρωες να συναντηθούν επί της μεγάλης οθόνης με τους Spiderman, Iron Man και Thor και όλους τους άλλους υπερήρωες του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel

Τον προηγούμενο μήνα, οι φήμες για προσπάθεια της Disney να εξαγοράσει τη Fox εκτίναξαν την τιμή των μετοχών των δύο εταιρειών. Λίγες ώρες μετά, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις κατέρρευσαν.

Τώρα, αναζωπυρώνονται οι φήμες. Γιατί η εξειδικευμένη στις εμπορικές συμφωνίες του Χόλιγουντ επιθεώρηση «Deadline»θέλει οι συζητήσεις μεταξύ της Disney και του τμήματος κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών της Fox να συνεχίζονται!

«Θέλω να ξεκινήσω με μια ζουμερή φήμη που γρήγορα εξαπλώνεται στην πόλη, ότι η Disney προοδεύει ταχύτατα στην κατεύθυνση της φημολογούμενης απόκτησης της Fox» γράφει η ανώνυμη πηγή της «Deadline». Και προσθέτει: «Η εκδοχή που έφτασε στ' αφτιά μου είναι ότι η φατρία Μέρντοκ θα κρατήσει τα τμήματα ειδήσεων και αθλητικών ειδήσεων, με το υπόλοιπο της τηλεόρασης και του κινηματογραφικού στούντιο να πηγαίνει στη Disney.»

Σχόλια δεν υπήρξαν ούτε από πλευράς Disney ούτε από πλευράς Fox. Σύμφωνα με την επιθεώρηση, πολλοί στο Χόλιγουντ είναι νευρικοί ενόψει της απόκτησης άλλου ενός μεγάλου κινηματογραφικού στούντιο από την Disney (σ.σ. θυμόμαστε πώς απέκτησε τη Lukasfilm;). Από την άλλη, οι φανατικοί φίλοι της Marvel ενθουσιάζονται με την προοπτική να συναντηθούν οι X-Men και οι Fantastic Four με το Marvel Cinematic Universe της Disney.

SHARE:

24Media Network