Η Λίλι-Ρόουζ Ντεπ είναι νέο ανερχόμενο αστέρι του Χόλιγουντ

Η Λίλι-Ρόουζ Ντεπ είναι νέο ανερχόμενο αστέρι του Χόλιγουντ
Η Lily-Rose Depp poses during portrait photographs for the film La Danseuse (The Dancer) at the 69th international film festival, Cannes, southern France, Saturday, May 14, 2016. (AP Photo/Joel Ryan) AP Photo/Joel Ryan

Η Λίλι-Ρόουζ Ντεπ που τώρα πρωταγωνιστεί στην νέα πολυαναμενόμενη σειρά του HBO, «The Idol», στο πλευρό του Καναδού σούπερ σταρ The Weeknd

Eίναι μόλις 23 ετών. Γεννήθηκε το 1999, ο πατέρας της είναι ο Τζόνι Ντεπ και η μητέρα της η Βανέσα Παραντί. Νονός της είναι ο Μέριλιν Μάνσον.

Ο λόγος για την ηθοποιό και μοντέλο, Λίλι-Ρόουζ Ντεπ που τώρα πρωταγωνιστεί στην νέα πολυαναμενόμενη σειρά του HBO, «The Idol», στο πλευρό του Καναδού σούπερ σταρ The Weeknd.

Η σειρά διαδραματίζεται στο παρασκήνιο της μουσικής βιομηχανίας, όπου ένας γκουρού αυτοβοήθειας και ηγέτης μιας cult αίρεσης αναπτύσσει μια περίπλοκη σχέση με ένα ανερχόμενο είδωλο της pop.

To πρώτο teaser της δραματικής σειράς που μόλις κυκλοφόρησε έχει ήδη γίνει viral στο TikTok, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Τatler.

Το μεγαλύτερο παιδί και μοναχοκόρη του ηθοποιού Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) και της Γαλλίδας τραγουδίστριας Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis) πρωταγωνίστησε για πρώτη φορά μαζί με τον πατέρα της στην κωμωδία «Yoga Hosers» το 2014, έπαιξε μεταξύ άλλων την Isadora Duncan στο «Planetarium» (2016) και στο «The King» (2019) ενώ ήταν υποψήφια για τα βραβεία Σεζάρ.

Ο Johnny Depp και η Lily-Rose. Depp AP Photo/Amy Sancetta, file

Γεννήθηκε την άνοιξη του 1999 στην πρωτεύουσα της παγκόσμιας μόδας – το Παρίσι και ζει και εργάζεται ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Γαλλία. Είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι αισθάνεται το ίδιο και για τις δύο χώρες και είναι ευγνώμων που μιλάει την γλώσσα τους. Σε νεαρή ηλικία, ήθελε να ακολουθήσει τη καριέρα της μητέρας της στη μουσική βιομηχανία αλλά την κέρδισε η υποκριτική. Επιμένει να δηλώνει ωστόσο πως Έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι η πηγή έμπνευσης είναι η μητέρα της.

Η Vanessa Paradis και η Lily-Rose Depp AP Photo/Francois Mori

Θα τη βρείτε στην πρώτη σειρά στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού μαζί με τη μητέρα της, τις περισσότερες φορές με ρούχα Chanel. Το 2015 ήταν πρέσβειρα του διάσημου γαλλικού οίκου σε πολλές καμπάνιες ή σε σόου καθώς ο Καρλ Λάγκερφελντ την είχε «ανακαλύψει».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα