Η νέα ταινία Scooby Doo απαντά σε ένα μεγάλο μυστήριο

Η νέα ταινία Scooby Doo απαντά σε ένα μεγάλο μυστήριο
Διαθέσιμη online η πρώτη animation ταινία για τον Scooby Doo Youtube @SCOOB! - Official Teaser Trailer

Η ταινία Scoob! έκανε την ψηφιακή της πρεμιέρα, στις ΗΠΑ, την Παρασκευή και αποκαλύπτει το πώς γνωρίστηκαν ο Shaggy και ο Scooby.

Διαθέσιμη είναι, από την Παρασκευή στις ΗΠΑ, η πρώτη animation ταινία για τον Scooby Doo. Με την παρέα των Fred, Vilma, Daphne, Shaggy και Scooby να έχουν λύσει άπειρα μυστήρια, μένει να απαντηθεί το μεγαλύτερο απ’ όλα, πώς γνωρίστηκαν ο Shaggy και ο Scooby.

Η ταινία επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι του 2020. Όμως ο κορονοϊός είχε άλλα σχέδια. Έτσι η ταινία είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ για ενοικίαση και αγορά από χθες, Παρασκεύη 15 Μαΐου. Σύντομα πρόκειται να προστεθεί και στην συνδρομητική υπηρεσία της HBO.

Το “Scoob!” σκηνοθετήθηκε από τον Tony Cervone ενώ τις φωνές τους δανείζουν οι: Will Forte ως ο καλύτερος φίλος του Scooby-Doo, Shaggy, Mark Wahlberg ως Blue Falcon, Jason Isaacs ως Dick Dastardly, Gina Rodriguez ως Velma, Zac Efron ως Fred, Amanda Seyfried ως Daphne, Kiersey Clemons ως την πιλότο του Falcon Fury, Dee Dee Skyes, Ken Jeong ως ο Dynomutt του Falcon Force, Tracy Morgan ως Captain Caveman, και Frank Welker ως Scooby-Doo.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα