Ιντιάνα Τζόουνς: Κυκλοφόρησε το trailer της πέμπτης ταινίας – Αγνώριστος ο Χάρισον Φορντ

Ιντιάνα Τζόουνς: Κυκλοφόρησε το trailer της πέμπτης ταινίας – Αγνώριστος ο Χάρισον Φορντ
Ιντιάνα Τζόουνς youtube printscreen

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του νέου Ιντιάνα Τζόουνς. Ο Χάρισον Φορντ... ξανανιώνει και ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει.

Τρόμαξαν να αναγνωρίσουν οι θαυμαστές του τον Χάρισον Φορντ στο trailer της πέμπτης ταινίας του Ιντιάνα Τζόουνς «Indiana Jones and the Dial of Destiny». Ο ηθοποιός, που είναι πια 80 ετών, μοιάζει δεκαετίες νεότερος και οι ρυτίδες του έχουν εξαφανιστεί δια μαγείας.

Χάρη σε τεχνολογία «αντιγήρανσης», ο Φορντ καταφέρνει να γυρίσει τον χρόνο πίσω, μιας και η πέμπτη -και τελευταία- ταινία ξεκινά στο 1944, δηλαδή οκτώ χρόνια μετά τα όσα συνέβησαν στο «Raiders of the Lost Ark».

Στην ταινία επιστρέφει και ένας παλιός γνώριμος, ο Τζον Ρις-Ντέιβις, στον αγαπημένο ρόλο του Σαλάχ. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Τζέιμς Μάνγκολντ.

Καθώς έχουν περάσει τέσσερις δεκαετίες από τότε, ο Χάρισον Φορντ έχει αλλάξει εμφανισιακά. Οπτικά εφέ και λογισμικό Industrial Light & Magic επεξεργάστηκαν υλικό από προηγούμενες ταινίες και κατάφεραν να δημιουργήσουν μια νεότερη εκδοχή του πρωταγωνιστή.

«Η ελπίδα μου είναι ότι, παρόλο που θα συζητηθεί, όταν το παρακολουθήσετε θα πείτε: “Ω, Θεέ μου, απλά βρήκαν υλικό. Αυτό ήταν κάτι που γυρίστηκε πριν από 40 χρόνια”», δήλωσε η παραγωγός Kathleen Kennedy στο Empire.

Ο Χάρισον Φορντ έχει παραδεχτεί ότι το να βλέπει τη νεότερη εκδοχή του εαυτού του είναι «λίγο τρομακτικό». «Είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο. Δεν νομίζω ότι θέλω καν να μάθω πώς λειτουργεί. Δεν με κάνει όμως να θέλω να είμαι νέος. Χαίρομαι με την ηλικία μου»

Δείτε παρακάτω το trailer της ταινίας:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα