Κεν Λόουτς: Το μήνυμα στήριξης των κινηματογράφων Ιντεάλ, Άστορ, Ίριδα

Κεν Λόουτς: Το μήνυμα στήριξης των κινηματογράφων Ιντεάλ, Άστορ, Ίριδα
Ο Κεν Λόουτς AP

Την συμπαράστασή του στον αγώνα για την διάσωση των κινηματογράφων Ιντεάλ, Άστορ, Ίριδα εξέφρασε ο γνωστός σκηνοθέτης Κεν Λόουτς.

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Κεν Λόουτς έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης για τις ιστορικές κινηματογραφικές αίθουσες αίθουσες της Αθήνας, Ιντεάλ, Άστορ και Ίριδα, των οποίων το μέλλον είναι αβέβαιο.

Ο γνωστός σκηνοθέτης, ο οποίος φαίνεται να είναι ενημερωμένος για όσα συμβαίνουν στην Αθήνα, τόνισε πως τα σινεμά αυτά αποτελούν τμήμα της κουλτούρας της πόλης.

Υποστηρίζουμε όλοι μας σθεναρά τον αγώνα σας να διαφυλάξετε τα ιστορικά σας σινεμά. Αποτελούν τμήμα της κουλτούρας της πόλης. Τμήμα της Ιστορίας της. Οι επισκέπτες έρχονται για να δουν τις διάφορες πτυχές του παρελθόντος σας.

Όσα περισσότερα επιτρέπουμε στους επιχειρηματίες να καταστρέφουν, τόσοι λιγότεροι άνθρωποι θα μας επισκέπτονται και λιγότεροι άνθρωποι θα βλέπουν τις ταινίες μας. Οι αίθουσες είναι αναγκαίες. Η καμπάνια σας είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση του χαρακτήρα της θαυμάσιας πόλης σας“, δήλωσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα