Κερδίστε δωρεάν σεμινάρια σκηνοθεσίας από τους ειδικούς

Κερδίστε δωρεάν σεμινάρια σκηνοθεσίας από τους ειδικούς

H Art Syndicate σε συνεργασία με το Filmschool παρουσιάζουν στο Booze Cooperativa ένα Σεμινάριο Κινηματογράφου μύηση στη τέχνη της Σκηνοθεσίας. Eξι εβδομάδες, εννέα σύγχρονοι Eλληνες κινηματογραφιστές, παραδίδουν από ένα 3ωρο masterclass Σκηνοθεσίας & Κινηματογράφου. Δηλώστε συμμετοχή για να είστε ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα masterclass της επιλογής τους.

Συνεχίζοντας απρόσκοπτα τα σεμινάρια κινηματογράφου στον καθιερωμένο πλέον χώρο του Booze Cooperativa, η Art Syndicate σε συνεργασία με το Filmschool.gr και εισηγητή τον Χρήστο Πυθαρά, ξεκινούν και φέτος τις δράσεις τους με τον πρώτο κύκλο σεμιναρίων που θα ξεκινήσουν την 1η Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν έξι εβδομάδες.

Φετινοί «καθηγητές» θα είναι μια εκλεκτή παρέα σύγχρονων Ελλήνων κινηματογραφιστών. Ο Κωνσταντίνος Γιάνναρης, ο Νίκος Γραμματικός, ο Γιώργος Ζώης, ο Γιάννης Οικονομίδης, η Πέννυ Παναγιωτοπούλου, ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, ο Σύλλας Τζουμέρκας, ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος και ο Αγγελος Φραντζής θα παραδώσουν από ένα 3ωρο masterclass πάνω στην τέχνη της σκηνοθεσίας, ρίχνοντας στα βαθιά τους συμμετέχοντες αλλά και αποκαλύπτοντάς τους τα μυστικά και τις εμπειρίες τους από το θαυμαστό κόσμο του σινεμά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Flix.gr

SHARE:

24Media Network