Lady Gaga και Χοακίν Φίνιξ αγκαλιά στο νέο “Joker” – Η πρώτη τους φωτογραφία είναι γεγονός

Lady Gaga και Χοακίν Φίνιξ αγκαλιά στο νέο “Joker” – Η πρώτη τους φωτογραφία είναι γεγονός
Το "Joker: Folie à Deux" έρχεται με τον Χοακίν Φίνιξ και τη Lady Gaga να ξεδιπλώνουν τη χημεία τους στη μεγάλη οθόνη Instagram - AP photo

Το "Joker: Folie à Deux" έρχεται με τον Χοακίν Φίνιξ και τη Lady Gaga να ξεδιπλώνουν τη χημεία τους στη μεγάλη οθόνη - Δείτε την πρώτη φωτογραφία τους.

Πριν από λίγο καιρό, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Lady Gaga αποκάλυψε την συμμετοχή της στην πολυαναμενόμενη συνέχεια του “Joker” σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς. Η Στέφανι Τζερμανότα, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, ενσαρκώνει στο “Joker: Folie à Deux” την πρώην ψυχίατρο Χάρλεϊ Κουίν στο Άσυλο Άρκχαμ της Γκόθαμ Σίτι, η οποία θα γίνει συνεργάτης του Τζόκερ στο έγκλημα.

Οι φανς της Lady Gaga έσπευσαν να “δημιουργήσουν” πιθανές εικόνες της ποπ σταρ για το πολυαναμενόμενο σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας του 2019, αλλά μέχρι σήμερα δεν υπήρχε καμία επίσημη φωτογραφία της ως Χάρλεϊ Κουίν.

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τοντ Φίλιπς δεν άφησε παραπονεμένους όσους περιμένουν με ανυπομονησία το ζευγάρι Gaga-Φίνιξ και τη χημεία τους στη μεγάλη οθόνη. Ο δημιουργός των ταινιών “Joker” έδωσε μέσω Instagram στη δημοσιότητα για πρώτη φορά, φωτογραφία της Lady Gaga από την ταινία.

Δείτε το στιγμιότυπο ανάμεσα στους χαρακτήρες των Gaga και Φίνιξ στο νέο “Joker”

Λίγο αργότερα και μέσα από το δικό της προφίλ στο Instagram, η Lady Gaga ανέβασε την ίδια φωτογραφία και στη λεζάντα έγραψε τον τίτλο της ταινίας. Η φωτογραφία δείχνει την Gaga και τον Φίνιξ σε ένα κοντινό πλάνο, να κοιτάζονται έντονα και σίγουρα μετά από κάποια … μάχη με απώλειες!

Θυμίζουμε ότι η ταινία “Joker” κυκλοφόρησε το 2019 με εισπράξεις πάνω από 1 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box office, ενώ κέρδισε 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ. Ηταν η έβδομη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς και 32η όλων των εποχών. Χάρισε στον Φοίνιξ το πρώτο του Όσκαρ, υποδυόμενος τον ‘Αρθουρ Φλεκ έναν αποτυχημένο κωμικό ο οποίος βυθίζεται στην παραφροσύνη και την βία.

Και ενώ όλοι συζητούν για την Ριάνα και την (μέτρια) εμφάνισή της στο Super Bowl [στο οποίο η Gaga το 2017 ήταν απλά ασύλληπτη] πηγή στο ET δήλωσε ότι “η Gaga έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους επειδή είναι τόσο συγκεντρωμένη στη δουλειά της. Έχει αφοσιωθεί πλήρως στο σίκουελ του Joker και πολλή από την ενέργειά της πηγαίνει σε αυτό“.

Η Lady Gaga είναι η Χάρλι Κουίν

Joker & Lady Gaga Lady Gaga (AP photo)

Μετά το “A Star Is Born”, το “House of Gucci” και το τραγούδι της ταινίας “Top Gun: Maverick” η Lady Gaga έχει κάθε λόγο να αφοσιώνεται στην επόμενη μεγάλη επιτυχία της.

Η Χάρλι Κουίν (Harley Quinn) είναι η πρώην ψυχίατρος με το όνομα Δρ. Χαρλίν Κουίνζελ που ερωτεύτηκε τον Τζόκερ, ο οποίος ήταν ασθενής της και αργότερα έγινε βοηθός του και σύντροφός του. Το ψευδώνυμό της είναι βασισμένο στον Αρλεκίνο. Τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει μια ξεχωριστή διαδρομή επιτυχίας, χειραφετημένη από τον συγκεκριμένο “κακό”.

Έχει παιχτεί στην μεγάλη οθόνη τρεις φορές από τη Μάργκο Ρόμπι (στο κακό Suicide Squad, στο καλό Suicide Squad, και στο Birds of Prey) ενώ “τρέχει” και μια δική της σειρά κινουμένων σχεδίων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα