Μιμή Ντενίση: Ηθοποιός του “The Crown” θα παίξει στο “Σμύρνη μου αγαπημένη”

Μιμή Ντενίση: Ηθοποιός του “The Crown” θα παίξει στο “Σμύρνη μου αγαπημένη”
Η Μιμή Ντενίση ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Η Μιμή Ντενίση ανακοίνωσε ένα ακόμη σπουδαίο όνομα που θα συμμετάσχει στην ταινία - υπερπαραγωγή "Σμύρνη μου αγαπημένη". Στη χώρα μας έγινε γνωστή ως "Η πριγκίπισσα Αλίκη".

Συνεχίζονται με σταθερούς ρυθμούς στη Μυτιλήνη τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας “Σμύρνη μου αγαπημένη” της γνωστής ηθοποιού, συγγραφέα και παραγωγού Μιμής Ντενίση.

Στην ταινία – υπερπαραγωγή συμμετέχουν πολλοί κορυφαίοι ηθοποιοί της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως οι: Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Γιάννης Βογιατζής, Κρατερός Κατσούλης, Burak Hakki, Κατερίνα Γερονικολού, Ταμίλλα Κουλίεβα, Χρήστος Στέργιογλου και Βανέσα Ρέντγκρεϊβ.

Σε αυτό το εξαιρετικό καστ έρχεται να προστεθεί μία ακόμη σπουδαία ηθοποιός, η Jane Lapotaire. Η διεθνούς φήμης ηθοποιός έχει διακριθεί για τις ερμηνείες της στο Broadway, ενώ στη χώρα μας έγινε γνωστή ως “Η πριγκίπισσα Αλίκη” στην επιτυχημένη σειρά “The Crown” του Netflix.

Την είδηση έκανε γνωστή η Μιμή Ντενίση, η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά:

“Από σήμερα κοντά μας και η σπουδαία Αγγλίδα ηθοποιός Jane Lapotaire. Για όσους δεν την ξέρουν από τις μεγάλες ερμηνείες της στο Broadway. Όπως την Piaf για την οποία βραβεύτηκε με Tony σίγουρα την ξέρουν ως “πριγκίπισσα Αλίκη της Ελλάδας” από το περίφημο The Crown! Μαγεμένη κι αυτή με την Μυτιλήνη. Από αύριο γυρίζουμε μαζί”.

Η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα