Ο Χάρι Πότερ κλείνει τα 20 χρόνια του και γιορτάζει με reunion των τριών πρωταγωνιστών

Ο Χάρι Πότερ κλείνει τα 20 χρόνια του και γιορτάζει με reunion των τριών πρωταγωνιστών

Το συνδρομητικό κανάλι ΗΒΟ Max ετοιμάζει για την Πρωτοχρονιά 2022 μεγάλη ρετροσπεκτίβα-αφιέρωμα με συμμετοχή των Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμα Ουότσον και άλλων συντελεστών του franchise.

Αφενός, 20 χρόνια για επέτειο δεν είναι αμελητέα υπόθεση. Αφετέρου, όχι θα τ’ άφηναν! Καθώς, λοιπόν, τούτες τις μέρες συμπληρώνονται δυο δεκαετίες στρογγυλές από την μέρα που βγήκε στα σινεμά η πρώτη-πρώτη ταινία Χάρι Πότερ («Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος»), το ΗΒΟ Max είπε να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη…

Μάζεψε, που λέτε, το συνδρομητικό κανάλι τους τρεις βασικούς μαθητευόμενους μάγους της Σχολής Χόγκουαρτς, συν τον σκηνοθέτη των δυο πρώτων ταινιών κι έστησε μια εορταστική ρετροσπεκτίβα. Στην οποία, ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, η Έμα Ουότσον και ο ρούσος Ρούπερτ Γκριντ, έτσι όπως είναι σήμερα πια, κάθονται μαζί με τον Κρις Κολάμπους (τον σκηνοθέτη τους, καλέ) στα αυθεντικά, παρακαλώ, σκηνικά του τότε και θυμούνται διάφορα παραλειπόμενα, άγνωστα ή πασίγνωστα ντεσού από την κινηματογραφική εποποιία που μετέφερε στο πανί τα μπεστσέλερ της Τζέι Κέι Ρόουλινγκ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού, το επετειακό αφιέρωμα θα περιλαμβάνει ολοκαίνουργιες συνεντεύξεις με, αλλά και συζητήσεις ανάμεσα στους τρεις (άλλοτε ανήλικους) πρωταγωνιστές και τον σκηνοθέτη τους. Μα όχι μόνο: διάφοροι «απόφοιτοι» της κινηματογραφικής σειράς, που είχαν εμφανιστεί σε κάποια/ -ες από τις οκτώ χαριποτερικές ταινίες, θα κάνουν επίσης εμφάνιση στο αφιέρωμα.

Έχουμε και λέμε: Χέλενα Μπόναμ Κάρτερ, Ρόμπι Κολτρέιν, Ρέιφ Φάινς, Τζέισον Άιζακς, Γκάρι Όλντμαν, Ιμέλντα Στόντον, Τζέιμς και Όλιβερ Φελπς, Τομ Φέλτον, Ίαν Χαρτ, Μπόνι Ράιτ, Μάθιου Λούις, συν μερικοί ακόμα θα καταθέσουν με την σειρά τους όσα θυμούνται από τα γυρίσματα, τις αγωνίες, τις πλάκες κλπ.

Το αφιέρωμα, με τίτλο «20ή επέτειος Χάρι Πότερ: Επιστροφή στο Χόγκουαρτς», θα κάνει πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά του ‘22 στο HBO Max, ενώ γύρω στην άνοιξη θα μεταδοθεί και από δυο συνδρομητικά κανάλια της Warner, στην οποία «ανήκουν» όλες οι ταινίες του franchise.

«Αυτή η αναδρομή αφιερώνεται σε όλους εκείνους που η ζωή τους επηρεάστηκε από αυτό το πολιτιστικό φαινόμενο –από τα ταλαντούχα μέλη του καστ και του συνεργείου, που έβαλαν όλη τους την ψυχή σε αυτή την μοναδική κινηματογραφική σειρά, μέχρι τους παθιασμένους θαυμαστές που εξακολουθούν να κρατάνε ζωντανό το πνεύμα του κόσμου της μαγείας 20 χρόνια μετά,» δήλωσε ο Τομ Άσαϊμ, πρόεδρος του αρμόδιου τμήματος της Warner.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα