O Ορλάντο Μπλουμ, “δεν κάνει αρκετό σεξ με την Κέιτι Πέρι” και έγινε viral

O Ορλάντο Μπλουμ, “δεν κάνει αρκετό σεξ με την Κέιτι Πέρι” και έγινε viral
Ο Ορλάντο Μπλουμ με τη μνηστή του, Κέιτ Πέρι στην πρεμιέρα του 'Carnival Show', σειρά του Amazon Prime, τον Αύγουστο του 2019. @2021 Chris Pizzello/Invision/AP

O Oρλάντο Μπλουμ έγινε viral, χωρίς να το θέλει, με όσα είχε να πει στα βρετανικά μέσα, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του δουλειάς. Κυρίως μίλησε για την καθημερινότητα του, αλλά δεν υπολόγισε σωστά τα λόγια του.

Το όνομα του Ορλάντο Μπλουμ επέστρεψε στο προσκήνιο των social media. Όχι για τη νέα του δουλειά, δηλαδή το Retaliation –ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί και κάνει ψηφιακή πρεμιέρα την Παρασκευή 26/3-, αλλά για την ανάλυση της καθημερινότητας του, εν καιρώ πανδημίας, στους Sunday Times της Μεγάλης Βρετανίας. Δημοσιεύτηκε μια μέρα μετά το “αυτές τις μέρες προσπαθώ να συμπαθήσω τον εαυτό μου” και το “δεν κάνω αρκετό σεξ, αλλά μόλις αποκτήσαμε το μωρό μας” στην Guardian -με το Inside Hook να αναρωτιέται “πόσο είναι το ‘αρκετό’ του Μπλουμ;”.

Τι είπε ο Μπλουμ και τρελάθηκαν οι netizens

Ήλθε η ώρα να δούμε τι δήλωσε ο 44χρονος Μπλουμ και πλήθος κόσμος πίστεψε πως ‘τρολάρισε’. Ενημέρωσε πως ξυπνά στις 6.30 το πρωί και ενημερώνεται από το app που μελετά την ποιότητα του ύπνου του, για το πώς πήγε το βράδυ και αν ξεκουράστηκε επαρκώς και πόσο έτοιμος είναι να ξεκινήσει τη μέρα του. Μετά, περνάει λίγο χρόνο με την επτά μηνών κόρη του, Ντέιζι Ντοβ (“για να δεθούμε, να χαθώ στα μάτια της και να πω τη λέξη ‘μπαμπά’ σε ό,τι της τραγουδάω, γιατί θέλω να είναι η αυτή η πρώτη λέξη που θα πει”), ενώ η μνηστή του, Κέιτι Πέρι είναι ακόμα στο κρεβάτι. Για 20 λεπτά ασχολείται με τις προσευχές του (είναι Βουδιστής από τα 16), διαβάζει σχετικό βιβλίο και γράφει κάτι (σχετικό) στο Instagram. Όπως είπε, αυτή η διαδικασία τον κάνει να νιώθει πως αξίζει το πρωινό του γεύμα. Αλλά τι περιλαμβάνει αυτό.

“Κάποιες σκόνες λαχανικών που αναμειγνύω με, σκόνη κολλαγόνου -για τα μαλλιά και τα νύχια μου-, πρωτεΐνη και brain octane oil, που δίνει ενέργεια ίση με δυο κουταλιές ζάχαρη. Είναι κάτι που είναι δημοφιλές στο Λος Άντζελες”.

Μια στάση εδώ.

Τι είναι το brain octaine oil

Προέρχεται από το καλύτερο μέρος της καρύδας και προσφέρει ψυχική και σωματική ενέργεια, τέσσερις φορές μεγαλύτερη από το απλό λάδι καρύδας. Φτιάχνεται από καπρυλικό οξύ, λιπαρό οξύ που περιέχεται στην καρύδα και έχει αντιμυκιακή και αντιμικροβιακή δράση. Ένας τύπος λίπους που υπάρχει στην καρύδα και δίνει δύναμη στο μυαλό, ενώ καίει λίπος. Ως εκ τούτου, βελτιώνει τη γνωστική απόδοση. Νευρολόγος που μίλησε στο Dazed Digital είπε ότι “το λάδι αυτό ένα είδος λίπους που βρίσκεται σε όλη την καρύδα και στο λάδι του. Το brain octane λάδι χρησιμοποιεί μόνο το τα οκτώ άτομα άνθρακα, ένα ωφέλιμο λιπαρό οξύ, με αντιβακτηριακές ιδιότητες που χρησιμοποιείται συχνά ως λειτουργικό συμπλήρωμα, για θέματα με το έντερο, με δερματικές παθήσεις και την ανοσία. Η αποτελεσματικότητα του εξαρτάται από όλη τη διατροφή όποιου λαμβάνει την ουσία”.

Στους οπαδούς της ανήκει η Γκουίνεθ Πάλτροου. Στις παρενέργειες, η αλλεργία, η διάρροια, ο εμετός, οι κράμπες και το φούσκωμα.

Μετά το ρόφημα πηγαίνει για χάικινγκ και κατά τις 9 το πρωί ο Μπλουμ επιστρέφει στην κουζίνα, για να μασήσει και κάτι: φτιάχνει ένα πόριτζ με γάλα αμυγδάλου, κανέλα, πάστα βανίλιας, vegan σκόνη πρωτεΐνης και γκότζι μπέρι. Το συνοδεύει με τσάι. Το μεσημέρι και το βράδυ τρώει λαχανικά ή βραστό. Εξηγεί πως το 90% της διατροφής του είναι λαχανικά και ότι τρώει κόκκινο κρέας μια φορά το μήνα.

Σε ό,τι αφορά τη δουλειά του, διαβάζει σενάρια “ενώ περνώ πολλές ώρες σκεπτόμενος τους ρόλους που θέλω να αναλάβω και τους ρόλους που ονειρεύομαι για άλλους -γυναίκες και μειονότητες”. Ως προς αυτό βοηθά ότι δεν έχει άγχος, μετά το αποκλειστικό συμβόλαιο που υπέγραψε με τα Amazon Studios το Δεκέμβριο του 2019 -ως ηθοποιός και παραγωγός.

Στο καθημερινό πρόγραμμα είναι και η ενασχόληση του με τα Lego (‘φτιάχνω κυρίως αυτοκίνητα και βρίσκω πως η μεθοδική φύση της δημιουργίας αυτών των μικρών πραγμάτων με βοηθά να νιώθω ότι πέτυχα κάτι ακόμα’), όπως και η γυμναστική. “Είμαι καρκίνος, οπότε έχω ως προτεραιότητα τη ρουτίνα” κατέληξε. Όπως έδινε βήμα, βήμα τα όσα κάνει, ενημέρωσε και πως όταν είναι στο σπίτι του “δεν φοράω παντελόνι”. Κατέληξε στο ότι “ο χρόνος είναι πολύτιμος. Πάντα τον έδινα σε άλλους. Τώρα έχω το χρόνο να ονειρευτώ”.

Mετά τον κακό χαμό που έγινε, η New York Post έγραψε o ‘Λέγκολας’ των Πειρατών της Καραϊβικής, ο οποίος ζει στην Καλιφόρνια με τη μνηστή του και την κόρη τους ‘έριξε’ την Πάλτροου από την κορυφή των celebrities που έχουν γνωρίσει το μεγαλύτερο χλευασμό από το ψηφιακό κοινό -για πράγματα που έχουν αποκαλύψει για τη ζωή τους. “Δεν ανέφερε παρά ελάχιστα το όνομα της συντρόφου του ή περιστατικά με τη δυσφορία του για την αυτοαπομόνωση και την αδυναμία του να εργαστεί”. Το σχόλιο που έκανε για όσα του ‘έσουραν’ στα social media ήταν πως “με κοροϊδεύουν όλοι”, τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να κάνει ό,τι τον κάνει να νιώθει καλά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα