Οι Avengers “τα σπάνε” στο box office: Εισπράξεις πάνω από 630 εκατ. δολάρια σε ένα Σαββατοκύριακο

Οι Avengers “τα σπάνε” στο box office: Εισπράξεις πάνω από 630 εκατ. δολάρια σε ένα Σαββατοκύριακο
Οι Avengers σπάνε κάθε ρεκόρ σε εισπράξεις AP

Έγραψαν ιστορία οι "Εκδικητές", καθώς το τελευταίο κινηματογραφικό τους επεισόδιο "Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας" έσπασε κάθε ρεκόρ στο παγκόσμιο box office

Με εισπράξεις που ξεπερνούν τα 630 εκατ. προβολής στο πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής, η ταινία Avengers: Infinity War, έσπασε κάθε ρεκόρ για άνοιγμα ταινίας στα παγκόσμια ταμεία.

Το “άνοιγμα” γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς ότι η ταινία δεν έχει ξεκινήσει καν να προβάλλεται στην Κίνα, ενώ η τελευταία ταινία των Avengers κατάφερε να ξεπεράσει το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ, που κατείχε από το 2017 η ταινία “The Fate of the Furious”, κατά 100 εκατ. δολάρια.

Στα αμερικανικά ταμεία, η ταινία εκτιμάται ότι ξεπέρασε με ευκολία τα 250 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της, αφήνοντας πίσω το “Star Wars: The Force Awakens” που είχε το προηγούμενο ρεκόρ με 248 εκατ. εισπράξεις.

Η ταινία εκτιμάται ότι κόστισε περί τα 300 με 400 εκατ. δολάρια και σε αυτή πρωταγωνιστούν όλοι οι ήρωες των Εκδικητών που γνωρίσαμε στις προηγούμενες ταινίες (όπως οι Iron Man, Captain America, Thor), αλλά και οι ήρωες του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel (Spider Man, Dr Strange, Guardians of the Galaxy). Το τελευταίο μέρος της δημοφιλούς σειράς ταινιών θα προβληθεί τον Μάιο του 2019, χωρίς ακόμη να είναι γνωστός ο τίτλος της ταινίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα