Όσκαρ 2023: Η αγκαλιά Χάρισον Φορντ – Κι Χουάι Κουάν ήταν το απόλυτο reunion του “Ιντιάνα Τζόουνς”

Όσκαρ 2023: Η αγκαλιά Χάρισον Φορντ – Κι Χουάι Κουάν ήταν το απόλυτο reunion του “Ιντιάνα Τζόουνς”
Κι Χουάι Κουάν - Χάρισον Φορντ στα Όσκαρ 2023 AP Photo/Chris Pizzello

Μόλις ανακοινώθηκε το 7ο Όσκαρ της ταινίας "Τα Πάντα Ολα", ο Κι Χουάι Κουάν αγκάλισε τον Χάρισον Φορντ. Είχαν παίξει μαζί στο "Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο ναός του χαμένου θησαυρού" το 1984, όταν ο Ασιάτης ηθοποιός ήταν μόλις 12 ετών.

Σάρωσε στην 95η τελετή απονομής των Όσκαρ η ταινία “Τα Πάντα Ολα“, η οποία απέσπασε συνολικά 7 βραβεία.

Στο τέλος της βραδιάς, μόλις ανακοινώθηκε και το 7ο Όσκαρ, εκείνο της Καλύτερης Ταινίας, οι συντελεστές της ταινίας έπαθαν “παροξυσμό”, με τον Κι Χουάι Κουάν να έχει ένα ενθουσιώδες ξέσπασμα.

Ο ηθοποιός, ο οποίος νωρίτερα απέσπασε το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου και δάκρυσε στην ευχαριστήρια ομιλία του, έτρεξε πάνω στη σκηνή και αγκάλιασε τον Χάρισον Φορντ, ο οποίος ανακοίνωσε το τελευταίο βραβείο.

Η θερμή αγκαλιά τους έγινε αμέσως viral, καθώς υπήρξε το απόλυτο reunion του “Ιντιάνα Τζόουνς”, καθώς οι δύο ηθοποιοί είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στην ταινία Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο ναός του χαμένου θησαυρού” το 1984!

Ο Κι Χουάι Κουάν είχε κάνει το ντεμπούτο του στην ταινία, σε ηλικία μόλις 12 ετών.

Η στιγμή αυτή συγκίνησε τους παρευρισκόμενους, αλλά και τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν την απονομή.

“Είμαι τόσο χαρούμενος για αυτόν. Είναι υπέροχος τύπος”, είχε πει ο Χάρισον Φορντ στο Entertianment Tonight σχετικά με την υποψηφιότητα του Κουάν για Όσκαρ τον Ιανουάριο. “Είναι υπέροχος ηθοποιός. Ήταν όταν ήταν μικρός και είναι ακόμα. Χαίρομαι. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον”, είχε δηλώσει, ενώ τον στήριζε καθόλη τη “σεζόν” των φετινών Όσκαρ.

Με τη νίκη του στο Β’ Ανδρικού Ρόλου, ο Κουάν πήρε θριαμβευτική εκδίκηση από μια βιομηχανία που τον είχε ξεχάσει – αν δεν τον είχε παραμερίσει. Ως αυτό το φιλμ, είχε ούτε λίγο ούτε πολύ εγκαταλείψει το επάγγελμα ως τα χρόνια του 1990, ελλείψει ρόλων στο Χόλιγουντ για ασιάτες άνδρες ηθοποιούς.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα