Όσκαρ 2024: Ράιαν Γκόσλιν και Slash “τα σπάνε” στη σκηνή με το “I’m Just Ken”

Διαβάζεται σε 2'
Το performance του Ryan Gosling στα Όσκαρ 2024, μαζί με τον Slash
Το performance του Ryan Gosling στα Όσκαρ 2024, μαζί με τον Slash AP Photo/Chris Pizzello

Θα πίστευες ότι το τραγούδι “I’m Just Ken” με τον Γκόσλιν θα μπορούσε να γίνει ροκ; Και όμως η live εκδοχή του τη βραδιά των Όσκαρ απέδειξε ότι όλα γίνονται!

Ίσως η πιο “δυνατή” στιγμή των live στην 96η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ δεν ήταν η Μπίλι Άιλις με τον αδερφό της Φινέα, που πήραν το βραβείο Καλύτερου Τραγουδιού.

Ο Ράιαν Γκόσλιν τραγουδά στη σκηνή των Όσκαρ το “I’m Just Ken” από την ταινία “Barbie” γραμμένο από τον Mark Ronson. Σχεδόν πιστέψαμε ότι θα πάρει και το… Όσκαρ!!

Στη σκηνή μαζί με τον Γκόσλιν ανεβαίνει ο αεικίνητος ρόκερ Slash των Guns N’ Roses, προκαλώντας χαμό στην αίθουσα.

 

Το performance του Ryan Gosling στα Όσκαρ 2024
Το performance του Ryan Gosling στα Όσκαρ 2024 AP Photo/Chris Pizzello

 

Σε συνέντευξή του στο Vulture, ο Ρόνσον είχε πει: “Η ερμηνεία του Ράιαν στο στούντιο απογείωσε το τραγούδι. Όλες αυτές οι ατάκες που έμοιαζαν λίγο πεταμένες, ξαφνικά απέκτησαν πολύ μεγαλύτερη αξία. Ο Gosling είχε μόνο δύο με τρεις ώρες για να ηχογραφήσει το κομμάτι.”

Αφού έγινε η ηχογράφηση του Γκόσλιν, ο Ρόνσον έστειλε το κομμάτι στον κιθαρίστα των Guns N’ Roses Slash, ο οποίος το βρήκε “cool” και συμφώνησε να παίξει κιθάρα στο τραγούδι. Ο κιθαρίστας Wolfgang Van Halen και ο ντράμερ των Foo Fighters, Josh Freese έπαιξαν επίσης στο κομμάτι.

Δείτε τον “Κεν” Ράιαν Γκόσλιν μαζί με τον Slash

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα