Ποιος χρειάζεται ένα spin-off του Game of Thrones;

Ποιος χρειάζεται ένα spin-off του Game of Thrones;

Η απάντηση είναι απλή: τόσο οι φανατικοί της σειράς που φτάνει στο τέλος της όσο και το HBO που θα δει τις μετρήσεις τηλεθέασης να βουλιάζουν στο κενό (Pics)

«Υπάρχουν ιδέες που ακούγονται ενδιαφέρουσες, αλλά σε αυτό το σημείο, δεν υπάρχουν σεναριογράφοι που δουλεύουν σε κάτι τέτοιο. Σε ένα τέλειο κόσμο το ” Game of Thrones” θα συνέχιζε για πάντα και έτσι δεν θα έπρεπε να ασχοληθούμε με κάτι τέτοιο», δηλώνει ο υπεύθυνος προγράμματος του ΗΒΟ Κέισι Μπλόις, ο οποίος δεν αποκλείει τη λογική ενός spin-off της σειράς αν βρεθεί το κατάλληλο υλικό και ο κατάλληλος σεναριογράφος.

Ο προηγούμενος υπεύθυνος προγράμματος του ΗBO είχε δώσει λευκή κάρτα στους δημιουργούς του «Game of Thrones», Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάις: «Είμαι ανοιχτός σε οτιδήποτε μου προτείνουν, για το “Game of Thrones” ή οτιδήποτε άλο… Εξαρτάται τελείως από το τι θέλουν να κάνουν. Υπάρχει τεράστιο υλικό για ένα πρίκουελ, αν ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν και ο Ντάν και Ντέιβιντ αποφασίσουν ότι θέλουν να καταπιαστούν με αυτό.»

 

«Αν βρεθεί υλικό που έχει νόημα για ένα spin-off ή για ένα πρίκουελ, δεν περιμένω να το κάνουν μόνοι τους, γιατί σίγουρα θα θέλουν να πάρουν μια γερή ανάσα μετά το τέλος της σειράς, αλλά θα ήταν σίγουρα καλό να εμπλακούν με κάποιον τρόπο. Σε τι επίπεδο; Δεν έχω ιδέα», δηλώνει ο Μπλόις, θέλοντας να συνεχίσει με οποιονδήποτε τρόπο την επιτυχία και το τεράστιο ρεύμα της σειράς.

Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν από την πλευρά του είχε δηλώσει πως μια ιδέα για κάτι διαφορετικό αλλά στο ίδιο σύμπαν με το «Game of Thrones» θα ήταν η διασκευή των Dunk & Egg ιστοριών του που λαμβάνουν χώρα έναν αιώνα πριν τα γεγονότα στα βιβλία του A Song of Ice and Fire. Και πιο πρόσφατα, μετά την απονομή των βραβείων Emmy, είχε δηλώσει ότι είναι πρόθυμος να γράψει ιστορίες για ένα πρίκουελ της σειράς.

 

Σίγουρα, το τέλος του «Game of Thrones» δεν θα βρει το HBO απροετοίμαστο για το δυσαναπλήρωτο κενό που θα δημιουργηθεί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σκηνοθέτης σήμερα;
Ο Ντάνιελ Κρεγκ παραμένει η πρώτη επιλογή για το ρόλο του Τζέιμς Μποντ
Ψάχνεις για φτηνό σπίτι; Εκτύπωσε το δικό σου Γουίντερφελ από το «Game of Thrones»
«Game of Thrones»: Οι κάλπες στο Γουέστερος έκλεισαν. Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του Θρόνου;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα