Secret Invasion: Το πρώτο trailer της νέας σειράς κατασκοπείας της Marvel με την Emilia Clarke

Secret Invasion: Το πρώτο trailer της νέας σειράς κατασκοπείας της Marvel με την Emilia Clarke
"Secret Invasion" Youtube / @ONE Media

Δείτε το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης σειράς "Secret Invasion" με τους Ben Mendhelson, Emilia Clarke, ο Martin Freeeman και η Olivia Colman. Πότε αναμένεται.

Το “Secret Invasion”, η μεταφορά του MCU της εμβληματικής σειράς κόμικ, έλαβε trailer κατά την διάρκεια της D23.

Σύμφωνα με το IGN, ξεκινά με τον Nick Fury και τον James Rhodes του Don Cheadle να συνομιλούν σε ένα μπαρ. Αφού ο Rhodes απειλεί τον Fury με φυλακή, ο Fury προειδοποιεί ότι η εισβολή έχει ξεκινήσει και δεν μπορείς να καταλάβεις ποιοι είναι οι εισβολείς. Το trailer περιλαμβάνει αρκετά μέρη του cast όπως οι Ben Mendhelson, Emilia Clarke, ο Martin Freeeman και η Olivia Colman. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο trailer παρακάτω.

Η σειρά αναμένεται το 2023.

“Secret Invasion”: Δείτε το trailer

Το “Secret Invasion” ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2020. Θα αποτελείται από έξι επεισόδια και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2022. Ο Ben Mendelsohn θα επαναλάβει τον ρόλο του ως Talos, με τον Kingsley Ben-Adir να υποδύεται τον κακό. Το “Secret Invasion” επικεντρώνεται σε μια συνωμοσία που περιλάμβανε διπλούς πράκτορες των Skrull, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν την ιδιότητά τους να αλλάζουν μορφή για να φυλακίσουν διάφορους ήρωες και κακούς με σκοπό η αυτοκρατορία τους να κατακτήσει τον πλανήτη. Αν και στα κόμικς, τα οποία ξεκίνησαν να δημοσιεύονται από το 2008, βλέπουμε πάρα πολλούς γνωστούς χαρακτήρες, η σειρά θα είναι πιο φειδωλή και δεν θα φέρει την πληθώρα χαρακτήρων που συναντήσαμε σε αυτά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα